Connect with us
Incendiul la City Park Mall din Constanța. Pompierii au intervenit

Știri

Incendiul la City Park Mall din Constanța. Pompierii au intervenit

Un incendiu a izbucnit la mall-ul City Park Mall din Constanța, în zona restaurantelor, la etajul 1 al centrului comercial.

Update: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, au fost evacuaţi aproximativ 1.500 de oameni – angajaţi şi cllienţi ai magazinelor şi restaurantelor, informează news.ro.

Incendiul, care a izbucnit la hornuri, în zona de alimentaţie publică a complexului comercial. a fost stins la ora transmiterii acestei stiri.

Stire initiala

Aproximativ 100 de persoane au fost evacuate până la această oră. Evacuarea continuă până ce toate persoanele vor fi scoase în afara mall-ului.

”Aproximativ 100 de persoane au fost evacuate până în momentul acesta şi continuă evacuarea. Incendiul a izbucnit în zona de fast food”, au spus reprezentanţii ISU Constanţa, pentru Mediafax.

La fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean pentru a acorda asistență în caz de nevoie.

De asemenea, pompierii intervin cu două autospeciale de stingere și una cu autoscară.

Nu este singurul incident petrecut la acest mall. În urmă cu aproxiamtiv o lună, tavanul unui magazin s-a prăbușit, rănind o femeie.

În 2017, un incident similar a avut loc tot aici.

În urma incidentului, circulaţia în zonă pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu a fost blocată. În zonă intervine Poliţia Rutieră pentru afluirea traficului.

Poliţiştii din cadrul secţiilor 1 şi 2 s-au deplsat şi ei de urgenţă la locul incendiului pentru asigurarea evacuării căilor de acces şi dirijarea traficului rutier.

Reamintim că Tavanul unui magazin din City Park Mall Constanţa s-a prăbuşit la începutul lunii iulie. O femeie care a fost surprinsă de bucățile căzute din tavan a fost rănită și dusă la spital.

În momentul incidentului, în magazinul în care s-a petrecut incidentul erau vânzătoarea şi câteva cliente. Una dintre acestea a fost lovită, potrivit corespondentului Știrilor Pro TV.

Incidentul s-a petrecut în aripa nou construită.

Un incident similar s-a petrecut la același mall în noiembrie 2017. Atunci, nicio persoană nu a fost rănită.

Citește și: Accident aviatic în Suceava: Cine sunt cei doi piloți implicați în incident

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top