Connect with us
Icee.fest 2017, cel mai amplu festival dedicat internetului și tehnologiei de bussines incepe la București joi, 15 iunie.

Știri

Începe iCEE.fest 2017, cel mai amplu festival dedicat internetului si impactului tehnologiei în business

Mâine, la Bucuresti! Începe cel mai amplu festival dedicat internetului si impactului tehnologiei în business. Află cum poți să ajungi, în ultimul moment!

Cel mai important festival dedicat tehnologiei digitale si Internetului din regiune, Interactive Central and Eastern Europe Festival, are loc la Bucuresti începând de mâine.

iCEE.fest s-a extins, ajungând la 6 scene plus o zonă outdoor, si la 12 linii de conținut plus concerte live, spectacole de standup comedy si prezentări amuzante.

 

 

Sunt asteptați peste 3.500 de participanți din peste 10 țări din regiune care vin pentru a întâlni peste 100 de companii importante din domeniul online si digital, începând cu giganții Google si Facebook.

Majoritatea companiilor globale, începând cu Google si Facebook, continuând cu The New York Times, Shazam, Yahoo, Lad Bible, AOL,  TripAdvisor, NewsDeeply, Xaxis si mulți alții (peste 120 de nume, în total) vor fi la Bucuresti începând de mâine.

 

  • IMPORTANT: Biletele nu se mai vând online azi, pentru a evita aglomerația, dar se pot solicita prin email (tickets @ iceefest.com) sau prin formularul publicat chiar pe prima pagina a site-ului oficial: http://www.iceefest.com

 

Mai mulți speakeri cunoscuți din domenii diverse vor urca pe scenele festivalului: Shafi Ahmed – primul chirurg care a folosit realitatea virtuală într-o operație, Dave Birss – creativul care îmbină muzica si neuromarketingul, Chris Skinner – expert global în impactul tehnologiei în transformarea sistemului financiar-bancar sau Alex Khan – cea mai influentă persoană în social media din Germania si mulți alții (lista completa este aici).

Studenții si elevii interesați beneficiază de 50% discount la toate categoriile de bilete iar 10% din valoarea încasărilor va fi donată proiectului Copăceni Tech House, menit să ajute copiii cu boli grave să se bucure de cele mai noi tehnologii.

Festivalul are loc în 15 si 16 iunie, la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numără XAXIS, BCR, Volkswagen, EY, NN si Carrefour.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top