Connect with us
Un podet s-a rupt in timp ce era traversat de 20 de persoane din stafful de campanie al PSD Prahova, in localitatea Plopu.

Știri

Incident grav in Prahova! 20 de oameni raniti, dupa ce un podet s-a rupt

Douazeci de persoane din staff-ul de campanie al organizatiei PSD Prahova au fost ranite, dupa ce un podet de lemn care traversa paraul Bucovel, din comuna Plopu, a cedat, cel mai probabil, din cauza greutatii. Ranitii au varste cuprinse intre 17 si 77 de ani, printre ei aflandu-se o femeie insarcinata, dar si Laura Moagher, directoarea Parcului „Constantin Stere”.

Podetul s-a rupt, iar cele douazeci de persoane au cazut de la circa doi metri. La locul incidentului s-au deplasat patru ambulante si patru echipaje SMURD. Zece dintre raniti care au suferit fracturi si politraumatisme au fost transportati la spital, iar ceilalti zece au primit ingrijiri medicale la fata locului.

Citeste aici totul despre alegerile locale din 2016

„Este vorba despre o punte pietonala, construita pe vremea lui Ceausescu. Era folosita mai des cand ploua torential si se umflau apele, in rest este un pod la 200 de metri distanta, unde se merge si cu masina. Daca nu se urcau pe punte atatia, ci mergeau cate 2,3 sau5, nu se intampla nimic. Puntea face legatura intre un drum judetean si o strada din comuna. Noi am facut adrese catre Consiliul Judetean Prahova sa o reabilitam, dar au fost alte prioritati. Acum cred ca a cedat din cauza greutatii”, a spus Adrian Balanescu, primarul comunei prahovene, pentru Mediafax.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top