Connect with us
Incident la metrou la Unirii, joi seara! O persoană a dat cu spray lacrimogen

Știri

Incident la metrou la Unirii, joi seara! O persoană a dat cu spray lacrimogen, călătorii au fost evacuați

Panică la stația de metrou Unirii joi după-amiază. Un tren a fost evacuat, în urma unui incident grav petrecut la una dintre cele mai populare și aglomerate stații de metrou, unde urcă sau coboară zilnic zeci de mii de persoane.

Mai mulți călători au fost afectați în această seară de spray lacrimogen în timp ce călătoreau cu metroul. Printr-un apel la 112, la ora 18, un cetățean a informat că într-o garnitură de metrou un cetățean a acționat cu un spray lacrimogen. S-a tras semnalul de alarmă, iar călătorii au fost imediat evacuați.

Citește și: Criminala de la metrou este de negăsit! „Nu mai este la noi din primăvară”

Călătorii au fost debarcați din stația Piața Unirii 2, iar trenul a fost retras.

„Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 18. Un călător a pulverizat gaze de natură neidentificată. Cel mai probabil cel din tren au tras un semnal de alarmă din acel metrou. S-a decis retragerea trenului. Reprezentanții Metrorex au sesizat acest incident. Polițiștii vor face o investigație.

Nu se știe momentan cine e cel care a provocat incidentul, știm doar că e vorba de un bărbat. Se circulă normal la metrou în acest moment. Cei din metrou s-au speriat foarte tare”, a afirmat Gina Vacariu, senior editor  pentru Antena 3.

„Metrorex anunţă că astăzi (joi, n.r.), 16.08.2018, la ora 18:00, în trenul de metrou care circula din direcţia Pipera spre Berceni, un călător a pulverizat gaze de natură neindentificată (tip spray).

Personalul de conducere a trenului, avizat de călători prin sistemul de alarmă din tren, a decis debarcarea tuturor călătorilor în staţia Unirii 2 şi retragerea trenului la depou pentru eventuale cercetări făcute de organele abilitate”, precizează compania Metrorex.

Reprezentanţii Metrorex au apelat numărul naţional de urgenţă 112 şi Serviciul Poliţiei Metroului pentru depistarea persoanei care a provocat incidentul.

În prezent, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară normal.

Citește și: Un bărbat s-a aruncat în fața metroului în stația Nicolae Teclu – VIDEO

În 2017, pe data de 12 decembrie, o tânără în vârstă de 25 de ani și-a găsit sfârșitul la metrou. Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Procurorii susţin că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top