Connect with us
Incident la metrou vineri dimineața! O persoană a fost lovită de tren

Știri

Incident la metrou vineri dimineața! O persoană a fost lovită de tren

Un nou incident a avut loc, vineri dimineață, la metroul bucureștean. O persoană a fost lovită de tren, la stația Constantin Brâncoveanu, la linia 2, spre Berceni.

Din fericire, acesta a scăpat cu răni ușoare și a fost scos din acea zonă. Din primele informaţii, se pare că persoana respectivă a fost preluată de o ambulanţă SMURD și a fost transportată la spital, potrivit antena3.ro.

Metrorex anuntă că astăzi, 17.08.2018, la ora 11.15, un călător aflat în stația Constantin Brancoveanu, s-a aruncat în fața trenului care mergea in direcția Berceni. Personalul de conducere tren a luat toate măsurile și a frânat trenul în timp util.

Persoana care a căzut în calea de rulare a fost scoasă de reprezentantii Metrorex și predată echipajelor medicale de urgență, fără a suferi vătămări grave. Circulația trenurilor de metrou se desfășoară în mod normal”, potrivit unui comunicat al Metrorex.

Citește și: Incident la metrou la Unirii, joi seara! O persoană a dat cu spray lacrimogen, călătorii au fost evacuați

Joi, călătorii bucureșteni s-au confruntat cu o situație dificilă, după ce un călător a dat cu spray lacrimogen în interiorul metroului.

„Metrorex anunţă că astăzi (joi, n.r.), 16.08.2018, la ora 18:00, în trenul de metrou care circula din direcţia Pipera spre Berceni, un călător a pulverizat gaze de natură neindentificată (tip spray).

Personalul de conducere a trenului, avizat de călători prin sistemul de alarmă din tren, a decis debarcarea tuturor călătorilor în staţia Unirii 2 şi retragerea trenului la depou pentru eventuale cercetări făcute de organele abilitate”, precizează compania Metrorex.

Pe 12 decembrie 2017, o tânără a fost împinsă în fața metroului la Dristor 2

În 2017, pe data de 12 decembrie, o tânără în vârstă de 25 de ani și-a găsit sfârșitul la metrou. Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Procurorii susţin că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top