Știri

Incident la Therme București. Un tânăr a fost operat după ce s-a tăiat într-un tobogan

Incident la Therme București. Un tânăr a fost operat de urgență după ce s-a tăiat într-un tobogan de la Therme. Acesta are o tăietură de șase centimetri lungime în talpă și două ligamente rupte la piciorul drept. Tânărul a fost operat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central din București.

Reprezentanții complexului de agrement confirmă incidentul și spun că investighează ce s-a întâmplat.

Incident la Therme București. Un tânăr s-a tăiat într-un tobogan

„M-am dat într-un tobogan de două persoane. La aterizare m-am lovit de marginea toboganului și m-a tăiat pe picior. Am o tăietură de șase centimetri, până la os și două ligamente rupte”, povestește tânărul de 30 de ani.

Tânărul a fost operat, joi, la Spitalul de Urgență Universitar Militar Central. În prezent se află în secția de Ortopedie a Unității de Primiri Urgențe.

Contactați de agenția de presă News.ro, reprezentanții complexului de agrement au confirmat existența incidentului.

„În acest moment investigăm și noi ce s-a întâmplat și vom reveni cu mai multe detalii”, transmit reprezentanții Therme într-un răspuns pentru News.ro.

Potrivit propriei descrieri de pe pagina de web, Therme este cel mai mare centru de wellnes, relaxare și entertainment construit de la zero din Europa.

Personalul medical din cadrul centrului Therme București i-a acordat toate îngrijirile tânărului accidentat marți seara. Acesta a refuzat pe proprie răspundere transportul la un centru de investigatie specializat.

„În cursul serii de marți, 22 noiembrie, un vizitator s-a prezentat alături de patru prieteni la cabinetul medical din cadrul centrului Therme București, acuzând o accidentare. Personalul medical i-a acordat toate îngrijirile necesare, acesta refuzând pe proprie răspundere transportul la un centru de investigație specializat, sub argumentul consultării unui medic cu care se află într-o relație de prietenie”, transmit reprezentanții Therme București.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More