Connect with us
RYANAIR închide baza de la Timișoara. Către ce destinaţii vom mai putea zbura

Știri

Incident pe aeroportul OTOPENI! Un avion a lovit o baliză!

Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (CIAS) a demarat o serie de investigaţii după ce, marţi dimineaţă, o aeronavă Boeing 738, aparţinând companiei Ryanair, care venea de la Berlin, a lovit o baliză la aterizarea pe una dintre pistele Aeroportului Henri Coandă Bucureşti, oprindu-se în siguranţă pe suprafaţa betonată a acesteia.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), transmis marţi AGERPRES, aeronava a întors imediat şi a continuat rulajul până la poziţia de parcare, unde toţi pasagerii au fost debarcaţi în deplină siguranţă.

„Astăzi, la ora 10:37, la Aeroportul Henri Coandă, o aeronavă Boeing 738, aparţinând companiei Ryanair, care efectua zborul Berlin – Bucureşti, după aterizarea pe pista nr. 2 (26R-08L) a depăşit pragul fizic 08L oprindu-se în siguranţă pe suprafaţa betonată a pistei. Aeronava a întors imediat şi a continuat rulajul până la poziţia de parcare”, precizează CNAB.

La bordul avionului se aflau 183 de pasageri şi membrii echipajului, care au fost debarcaţi în deplină siguranţă.

„Nicio persoană nu a avut de suferit şi nu s-au înregistrat pagube materiale. Aeronava se află în acest moment la poziţia de parcare”, se menţionează în comunicatul CNAB.

În urma acestui incident aviatic, o echipă a Centrului de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile a demarat investigaţiile, conform reglementărilor în vigoare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top