Connect with us
Incredibil! O femeie a supravieţuit 7 zile cu apă din radiatorul maşinii distruse într-un accident

Știri

Incredibil! O femeie a supravieţuit 7 zile cu apă din radiatorul maşinii distruse într-un accident

Caz fără precedent în State! Nu o să-ți vină să crezi cum a supraviețuit această femeie.

O femeie din Oregon, care a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, a fost salvată de pe nişte stânci marine pe care s-a prăbuşit cu Jeep-ul său Patriot în urma unui accident, supravieţuind în tot acest timp doar cu apa din radiatorul maşinii distruse de accident, informează sâmbătă Reuters.

Angela Hernandez, 23 de ani, originară din Portland, a fost găsită de o pereche de drumeţi vineri seară, după ce aceştia au remarcat epava SUV-ului Jeep Patriot, parţial scufundată la baza unor stânci de 60 de metri care coboară în mare.

Cum a fost salvată

Femeia a fost ultima oară văzută la volanul SUV-ului său, la o benzinărie, pe 6 iulie, la aproximativ 80 de kilometri nord de locul în care a fost găsită. Angela Hernandez era conştientă în momentul în care a fost găsită şi suferise o rană la umăr.

Femeia a fost salvată de pe stânci şi transportată cu un elicopter la cel mai apropiat spital. Ea le-a declarat anchetatorilor că a tras brusc de volan pentru a evita să lovească un animal şi a pierdut controlul maşinii, plonjând de pe faleza înaltă în ocean, pe Highway 1, la nord de Nacimiento Fergusson Road.

Ea a rezistat bând apa din radiatorul maşinii.

Citește și: INCREDIBIL! A fost înjunghiată de peste 20 de ori, dar a supraviețuit! Ce a salvat-o!

„De obicei, în astfel de accidente, victimele mor pe loc, din cauza căderii, iar dacă au noroc şi scapă cumva, îi ucide oceanul. Ea a fost de două ori norocoasă”, a comentat un reprezentant al poliţiei locale.

Angela Hernandez plecase de acasă, din Portland, pentru a-şi vizita sora, Isabel, care locuieşte în Lancaster, Los Angeles County.

Citește și: A supraviețuit după ce s-a împușcat singur în cap – IMAGINI ȘOCANTE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top