Connect with us
Celebră artistă, moment INCREDIBIL! S-a trezit din moarte clinică

Știri

Celebră artistă, moment INCREDIBIL! S-a trezit din moarte clinică

Artista a povestit cum s-a trezit ca prin minune din moarte clinică în urma unei întreruperi de sarcină şi cum a înfruntat cu mult curaj o boală cruntă.

A înfruntat cu mult curaj o boală cruntă

Anica Ganţu (57 de ani) a trecut prin multe greutăţi, dar necazurile nu au doborât-o, ci dimpotrivă au făcut-o să devină un om mai puternic.

„Eram în Serbia şi am ajuns la spital. O întrerupere de sarcină. E un păcat pe care mi-l asum. Era pe vremea comunismului. A fost imediat după ce o născusem pe fiica mea. În holul spitalului m-am sprijinit de pervaz, iar apoi mi-a venit rău, am căzut, s-a strâns lumea imediat. Nu mai ştiu cât timp a fost, dar ştiu când mi-am revenit. Cât am fost în starea starea aceea, pe care ei au numit-o moarte clinică, am simţit cum mi se strâng oasele, parcă mi se rupeau, şi am gândit că nu voi mai merge. Aveam 20 de ani. Acum nouă ani am avut cancer. La acel moment am fost puternică. M-a făcut puternică fiica mea (n.r. actriţa Livia Taloi). Nu mi s-a dat chimioterapie, am cerut eu. Am fost stadiul unu. Până la mine, medicul nu a mai întâlnit aşa ceva”, a declarat solista.

La noua ani de la diganosticul crunt, vedeta răsuflă acum uşurată, dar a scos din alimentaţie carnea de porc şi de pasăre. Fire credincioasă, Anica Ganţu nu îşi doreşte decât sănătate pentru ea şi familia ei.

Citeşte şi Ilie Dobre a murit, iar la propria înmormântare a deschis ochii și a cerut apă! El a spus totul: „Am înviat și…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top