Connect with us
lemn-30072015

Știri

Incredibil, uite cat de usor poti sterge zgarieturile de pe lemn

Zgarieturile pe care le lasa animalul de companie, copii sau chiar neglijenta ta pe mobila din lemn au un aspect urat de care cu totii vrem sa scapam.

CITESTE SI: VEZI CARE ESTE CEA MAI EFICIENTĂ METODĂ DE A-ȚI DA JOS SUPER GLUE-UL DE PE DEGETE

Fiecare dintre noi are in casa cel putin un obiect de mobilier din lemn la care fie tine foarte mult pentru ca are o valoare sentimentala mare, fie chiar costa mult pentru ca este de o calitate superioara.

De multe ori lemnul se zgarie foarte usor si nici nu iti dai seama cand s-au produs urmele de pe mobila ta. Au un aspect neplacut, dau senzatia de vechi si de lipsa de ingrijire. Cu toate acestea, multi dintre noi nu stim ce putem face in aceasta privinta si dupa ce am irosit deja multi bani pe tot felul de remedii care au dat gres, renuntam la idee.

Atat copii cat si animalele de companie, sau mutatul mobilei dintr-o parte in alta, pot lasa zgarieturi inestetice pe lemn.

Chiar daca pana acum nu stiai de aceasta metoda, te asiguram ca este una ieftina si care da rezultate vizibile cu ochiul liber. Astfel poti indeparta zgrieturile de pe mobila, parchet sau orice suprafata din lemn din casa ta. Este usor de implementat si indeparteaza zgarieturile de pe lemn. Tot ce iti trebuie este un miez de nuca si putina rabdare pentru a privi filmuletul de mai jos, care iti va explica ce anume trebuie sa faci.

Sursa foto:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top