Connect with us
polițist pedofil iași

Știri

INCREDIBIL! Un alt caz de pedofilie în care e acuzat un polițist. Cine este cel care ar fi comis fapta!

După cazul polițistului pedofil Eugen Stan, un alt caz asemănător apare în presă. Un agent de poliție din județul Iași este acuzat că a abuzat sexual o copilă.

Vizat de acuzații este un bărbat de 41 de ani care lucrează la Poliția de Frontieră Iași. Acesta ar fi încercat să violeze o tânără de 16 ani. Tatăl acesteia este cel care a făcut dezvăluirea.

„Fiica mea a fost la muncă la Enache Dan Gabriel  (politistul in cauza n.r) și în jurul orei 10.30-11, ieri, a chemat-o în dormitor să discute cu el, dar nu i-a zis ce și când a început discuția, i-a zis ‘da-mi un pupic’.

După ce i-a spus asta, fata i-a zis că nu. El atunci a început, a sărutat-o pe ureche, pe gât, pe obraz, pe guriță și fata îl respingea.

Pe urmă el a început să o descheie la vestă și a împins-o pe pat.

După aia a descheiat-o la vestă și i-a pus mâna pe abdomen și fata atunci s-a ridicat de pe pat forțat și a plecat acasă”, le-a spus tatăl fetei celor de la bzi.ro.

Dosarul penal întocmit în urma sesizării făcute a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Raducăneni, dupa spusele sefilor IPJ Iasi.

Te-ar putea interesa și: Dezvăluiri halucinante despre pedofilul Eugen Stan

Un martor rupe tăcerea şi aduce detalii incredibile în ancheta care a şocat toată România. Acesta povesteşte cum a acţionat poliţistul de la Brigada Rutieră în 2016.

Astfel, noi detalii ies la iveală despre polițistul pedofil. Un martor a povestit ce s-a întâmplat în incidentul din 2016.

“În jur de 12 noaptea venea de la serviciu, iar un tip îmbrăcat în civil a început să o atace chiar când a intrat în scara blocului.

Femeia a fost agresată, bătută, a început să țipe. Atunci câțiva vecini au ieșit și l-au imobilizat. Poliția a venit și l-au legitimat, iar bărbatul era cadru din ministerul de Interne.

Martorul a povestit cu lux de amănunte cum a acţionat pedofilul

Eu nu l-am văzut atunci pe agresor. L-au prins exact când ieșea pe ușă. Era îmbrăcat într-o geacă de piele, iar mașina lui era parcată chiar la scara blocului. Au venit zilele următoare doi ofițeri ai Poliției să îmi ceară imagini din perioada când s-a întâmplat incidentul.

Ei au spus că imaginile nu sunt clare, că nu au identificat persoana”, a declarat Ștefan Smeu, administratorul blocului pentru Antena 3.

Te-ar putea interesa și: Fosta soție a polițistului pedofil, primele declarații despre acesta: “El și-a găsit…”

Fosta soție a polițistul pedofil Eugen Stan a făcut primele declarații despre gestul șocant făcut de  tatăl copiilor săi. Bărbatul a fost reținut luni de polițiști.

“Sunt divorțată de dânsul de 3 ani. El și-a găsit pe altcineva.  Nu am mai ținut legătura cu el. Eu sunt cu fetița. El a păstrat legătura cu fetița.

Nu foarte mult. Ea are 22 de ani. Nu s-a întâmplat nimic.  Toată familia e șocantă. Are un singur copil, nu doi, așa cum s-a spus.  Vă dați seama că m-a șocat ce a făcut. Îmi este foarte rușine ”, a declarat femeia la Acces Direct.

Reamintim că pedofilul din Drumul Taberei care a abuzat doi copii în lift a fost identificat în persoana lui Eugen Stan, un bărbat care activa de 10 ani la Poliția Rutieră.

În cadrul audierilor, el și-a recunoscut faptele, precizând însă că nu a vrut să le facă rău micuților, ci doar să îi pupe.

Conform unor surse din anchetă, acesta este suspectat că ar fi abuzat sexual o fată în 2012 și o alta în 2009.

Citește și: DECIZIA de ultimă oră a magistraților în cazul polițistului pedofil. Ce se întâmplă cu Eugen Stan

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top