Connect with us
Informații de ultimă oră despre educatoarea care și-a ucis fetița! Ce se întâmplă în aceste momente cu ea

Știri

Informații de ultimă oră despre educatoarea care și-a ucis fetița! Ce se întâmplă în aceste momente cu ea

Educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fetiţa de patru ani după ce a înecat-o și apoi a încercat să își ia viața a ajuns, miercuri, în arestul Poliţiei Timiş, pentru 24 de ore. Joi, femeia ar putea fi prezentată magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Femeia a fost externată în cursul dimineţii şi adusă cu mandat la audieri, la procurorul de caz, după care a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind suspectă de omor.

Joi va fi prezentată judecătorilor, cel mai probabil cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Diana Nicoleta Gîtan.

După ce a ucis fetiţa, femeia a fost cea care a anunţat autorităţile şi a încercat să se sinucidă cu insecticid.

„Femeia a fost transferată la noi de la Spitalul Municipal, miercuri, a ajuns la toxicologie, apoi la terapie intens şi la hemodializă, de unde a fost transferată pe secţia de psihiatrie.

Este stabilă şi cooperantă. Dacă a ajuns în arest, ea va trebui supravegheată şi îşi va urma tratamentul de specialitate”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara, Andreea Borboros.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Neţ Oana – Răzvana a ucis-o prin înecare pe fiica sa de patru ani, după ce anterior îi tăiase micuţei venele de la mâini.

„Tatăl fetiţei ţinea foarte mult la micuţă şi probabil că femeia, aflând că soţul vrea să divorţeze, a ales acest fel de a-l pedepsi, omorând fetiţa. Femeia era de 15 ani educatoare, la Murani, comuna Pişchia, şi niciodată nu a semnalat nimeni vreo problemă comportamentală a acesteia”, au declarat pentru AGERPRES surse şcolare timişene.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Cine este Oana Neț, educatoarea din Timișoara care și-a ucis fiica și de ce ar fi comis crima

O educatoare din Timișoara și-a ucis fiica în vîrstă de doar 4 ani și a încercat să se sinucidă. Crima i-a șocat și pe anchetatorii veniți la fața locului.

Oamenii legii au găsit-o pe fetiță moartă, înecată în cada de la baie și cu venele tăiate. În timpul cercetării de la fața locului, mama criminală, pe numele ei Oana Neț (38 de ani) a spus că a înghițit erbicid pentru a se sinucide și a început să vomite.

Educatoarea a fost internată la Spitalul Județean din Timișoara peste noapte, iar azi a fost dusă la audieri, pentru a da explicații procurorilor.

„Femeia a fost internata la Spitalul Judetean, pe sectie de Toxicologie, in urma unei tentative de sucicid prin ingestia de substante toxice, a fost dializata.

A fost consultata de medicul psihiatru din spital. A fost dializata in urma ingestiei voluntare de substante toxice si acum se poate transfera, fizic este bine.

Nu stim daca se afla sub tratament, nu stiu ce antecedente a avut” a declarat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara.

Femeia care și-a ucis fetița a fost educatoare timp de 15 ani la grădinița din Murani, județul Timiș.

Cu trei săptămâni înainte de crimă, ea a cerut concediu fără plată, motivând că a obosit să dacă navete și vrea să caute un loc de muncă mai bine plătit.

Crima a avut loc marţi seară într-o casă din cartierul Ronaţ, aflat la marginea Timişoarei, femeia sunând la numărul de urgenţe 112 în jurul orei 23.00. După ce a sunat la 112 pentru a anunţat crima, femeia s-a încuiat în casă, iar poliţişti au fost nevoiţi să forţeze uşa pentru a intra.

„Era educatoare la Şcoala gimnazială Pişchia, pe structura Murani, la un sat lângă Pişchia. Este educatoare titulară de 15 ani, gradul didactic II.

Colegii spun că niciodată nu a avut vreo formă de manifestare care să le ridice probleme.

Acum trei săptămâni – poate atunci ar fi trebuit să îşi dea cineva seama şi poate ar fi trebuit să ia legătura cu mama ei, care a fost colegă cu ea şi care acum e titulară pe post de învăţător la Dumbrăviţa – ea şi-a cerut concediu fără plată, dar părea foarte calmă şi a cerut concediu pe motiv că a obosit să mai facă naveta. 

Spunea directoarea că de când s-a căsătorit şi a avut-o pe fetiţă, face naveta de la Timişoara, iar înainte locuia în Murani. Al doilea motiv a fost că şi-ar căuta un loc de muncă mai bine plătit.

I-au aprobat concediul fără plată, e o formă legală, cadrele didactice au voie să beneficieze de această formă de concediu şi au anunţat ISJ, dar nu şi-au pus niciodată problema că ar avea o problemă emoţională, o problemă psihică.

A terminat Arte Plastice, desena, era liniştită şi a lucrat 15 ani cu copiii de vârstă mică. Sunt cinci fraţi, iar mama ei a luat şi copii în plasament, este o familie bună”, a declarat Aura Danielescu, șefa ISJ Timiș, conform Digi 24.

Educatoarea Oana Neț ar fi avut probleme în relație

Apropiații Oanei Neț sunt în stare de șoc după această crimă. Unii spun că ar fi avut neînțelegeri în familie și că soțul ar fi vrut să divorțeze de ea.

Gândul despărțirii iminente ar fi făcut-o pe aceasta să își piardă mințile. Crima a fost comisă chiar în seara când tatăl fetei era la serviciu,

Educatoarea din Timișoara nu a fost testată psihologic, întrucât aceste verificări nu se mai fac în privința cadrelor didactice din anul 2012, când s-au sistat print-un ordin de ministru.

La momentul comiterii crimei, în casă se afla şi străbunica fetei, o femeie de 84 de ani, bătrână şi bolnavă, care nu a auzit nimic suspect.

CITEȘTE ȘI: O nouă crimă groaznică în România: Și-a ucis iubita cu toporul! Cine este victima și ce spun polițiștii

Crimă după crimă în Capitală. Un tânăr și-a ucis iubita și un vecin

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top