Connect with us
Cunoscutul interop Fane Spoitoru ( Ion Titisor, pe numele sau real) a murit joi, intr-un spital din Israel. Barbatul se afla in stare grava si era mentinut in viata de aparate.

Știri

UPDATE: Interlopul Fane Spoitoru a murit. Fiica sa neaga

Cunoscutul interop Fane Spoitoru ( Ion Titisor, pe numele sau real) a murit joi, intr-un spital din Israel. Barbatul se afla in stare grava si era mentinut in viata de aparate.

Update, 8 aprilie, 11.58: Haos in jurul mortii lui Ion Titisor. Fiica acestuia sustine ca informatia nu este adevarata si ca acesta este inca in viata! „Tata nu a murit, nu stiu de unde a aparut informatia asta”, a declarat aceasta pentru wowbiz.ro.

Cunoscutul interlop Fane Spoitoru ( Ion Titisor, pe numele sau real) a murit joi, intr-un spital din Israel. Barbatul se afla in stare grava si era mentinut in viata de aparate.

Fane Spoitoru suferise un accident vascular grav si era internat intr-o unitate medicala din Israel, conform Romania Tv.

Ion Titisor a fost unul dintre cei mai temuti interlopi ai Romaniei. Si-a capatat faima in anii `90, dupa un scandal imens in discoteca Vox Maris din Bucuresti. Fane Spoitoru a fost impuscat de sase ori in burta de un tanar locotenent, in 1992. A scapat cu viata, mai mult decat atat, i-a retezat mana politistului cu o sabie.

“Trei luni am stat in spital, pazit de 26 de oameni. Mai erau cativa si acasa, aveau grija de nevasta-mea si de copii. Am stat noua luni in medical… Doctorii mi-au reparat mana… Dupa ce m-am intors in Politie, sefii mi-au pus bete in roate. Imi trimiteau controale, ma acuzau ca vin tarziu la birou si ca beau in timpul programului. Si nevasta-mea tot motivul asta l-a bagat la divort, ca beau”, povestea atunci locotenentul. Barbatul a murit in urma cu doi ani.

Fane Spoitoru si-a petrecut cea mai mare parte a vietii in inchisoare. In 2014 a scapat de cazier printr-o sentinta judecatoreasca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top