Știri

Interpret de muzică populară, de URGENȚĂ la spital

Mihai Mihalache, un cunoscut interpret de muzică populară în zona Olteniei a ajuns de urgență la spital. Acesta era un prieten apropiat al Ilenei Ciuculete, a ajuns de urgenţă la spital.

„Mihai Mihalache este intr-o stare foarte grava la spitalul nr. 3 din Craiova! Sa ne rugam pt indragitul interpret, coleg si prieten bun al Ilenei Ciuculete! Doamne ajuta!”, au anunţat prietenii artistului pe Facebook, scrie cancan.ro

Odată ajuns pe mâna medicilor, Mihai Mihalache s-a înzdrăvenit. După ce și-a revenit, acesta a ținut să-și liniștească prietenii și a postat un mesaj pe rețeaua de socializare.

„Va multumesc din suflet tuturor prietenilor si admiratorilor care ati fost si sunteti alaturi de mine fie cu gandul, fie personal. Ma bucur foarte mult ca m-am vazut inconjurat de atata lume care ma iubeste si tin sa va spun ca ma simt mult mai bine si foarte curand o sa revin cu cantecul alaturi de voi toti. Toate gandurile si rugaciunile voastre pentru mine au avut un efect pozitiv si Dumnezeu ingaduie sa-mi revin foarte repede!”. 

Citește și

Victor Ponta, de urgenţă în SPITAL

Acest articol a fost actualizat la: 2017-09-04T10:11:23+03:00 10:11

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More