Connect with us

Știri

INTERVIU-BOMBA: Taylor Swift rupe tacerea! Uite cele mai noi fotografii cu vedeta!

Taylor Swift este fenomenul pe care nimeni nu-l poate trece cu vederea si de fiecare data cand acorda un interviu, ajunge repede pe prima pagina in toata lumea. Cantareata americana apare pe coperta noului numar al revistei ELLE, pentru care a acordat cel mai sincer interviu din ultima perioada.

taylor swift 1

CITESTE SI: DECIZIE SOC IN ITALIA: CE PATESC DE LUNI PARLAMENTARII DE ACOLO

Taylor Swift a vorbit deschis despre despartiri, fericire si cum treci de o relatie toxica. Vedeta spune ca secretul pentru a depasi o despartire consta in obiceiurile cu care te obisnuiesti. Daca atunci cand ai o relatie dai mesaje text iubitului sau iubitei intreaga zi, cand te desparti cauti lucruri de facut cu prietenii. Momentul in care iti poti da seama ca ai depasit cu bine o despartire, conform lui Taylor, este acela cand pasesti in aceleasi locuri in care ai fost cu persoana iubita fara sa mai simti durere. Artista a facut referire la despartirea pe care a suferit-o de Harry Styles, fara sa dea insa vreun nume.
TAYLOR SWIFT 2

„Primele albume le-am scris din ce am vazut in filme, literatura etc, nu am avut niciodata o relatie si ele te invata ca e cel mai magic lucru care ti se poate intampla, dar in viata reala nu e asa si ca o relatie devine adevarata cand iti dai seama ca cealalta persoana nu e perfecta si tot vrei sa o vezi”, s-a confesat Taylor Swift pentru revista ELLE.

Totodata, Taylor a precizat ca nu ii place faptul ca in mass-media lumea inca face glume pe seama relatiilor sale amoroase, in special amintind de idila pe care a avut-o cu Harry Styles.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top