Connect with us
Introdu culoarea anului 2016 in decorul casei tale

Știri

Introdu culoarea anului 2016 in decorul casei tale

Culoarea anului 2016 este roz cuart! Iata cum o poti introduce in decorul casei tale!

Daca esti intotdeauna in tendinte, cu siguranta stii deja care este culoarea anului 2016! Noua ne place foarte mult, asa ca ne-am gandit sa iti dam cateva idei care te vor ajuta sa iti decorezi casa folosind aceasta culoare.

Este anul culorilor calde si dulci, asa ca atmosfera din casa ta va fi una romantica, foarte placuta. Nu ai nevoie de nuante puternice care sa te zapaceasca, ci doar de cateva culori prafuite, dar atragatoare in acelasi timp. Specialistii spun ca paleta cromatica aleasa in acest an de designerii de interior este inspirata din lumea artei si te ajuta sa aduci casei tale un aer cald si foarte primitor.

UITE CUM ITI POTI TRANSFORMA DORMITORUL INTR-UN LOC MAI ROMANTIC

Roz cuart este o culoare feminina, perfecta pentru decorul dormitorului, a baii sau, de ce nu, a bucatariei. Este o nuanta luminoasa, pe care o poti integra cu usurinta in orice camera. Ai nevoie doar de putina imaginatie! Un tapet roz prafuit este ideal nu doar in camera copilului, ci si in dormitorul parintilor. Alege o nuanta cat mai stearsa, pentru a nu crea o atmosfera apasatoare. Ti se pare totusi prea mult? Poti opta pentru o lenjerie care combina aceasta nuanta cu bej sau albastru foarte deschis.

Iti redecorezi baia in acest an? Adauga si cateva bucati de faianta roz cuart pentru a incalzi atmosfera. Astfel te vei inveseli ori de cate ori vei intra in baie! Prosoapele si recipientele pentru periute si sapun pot fi alese in aceeasi nuanta, daca vrei armonie.

Ai o fetita? Iti va fi si mai usor sa aduci rozul in decorul casei tale! Cu siguranta ea iubeste aceasta culoare, asa ca nu va fi greu sa optezi pentru covoare, carpete, lenjerii sau chiar obiecte de mobilier roz cuart. Orice ai alege, asigura-te ca te simti bine in casa ta si ca este pe gustul tau!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top