Inundații în Constanța. Străzi acoperite de apă în Techirghiol, Eforie de Nord și Mamaia

Vlad Mirabela
10.05.2018
Inundații în Constanța. Străzi acoperite de apă în Techirghiol, Eforie de Nord și Mamaia

Compania de distribuție a apei și canalizare RAJA S.A anunță că ploile abundente din ultimele două zile, ce au înregistrat valori între 20 şi 30 de litri/mp la staţiile pluviometrice, conform ANM, au produs inundaţii în staţiunea Mamaia, şi municipiul Constanţa.

De asemenea, localităţile Techirghiol şi Eforie Nord au fost de asemenea afectate de precipitații, iar centrul localității Techirghiol a fost închis circulației.

Potrivit sursei citate, precipitaţiile căzute în prima parte de zilei de joi au inundat anumite artere din Constanţa, Eforie Nord şi Mamaia, fiind înregistrate 32 de reclamaţii în cele trei localităţi.

Citește și: Vremea pe trei luni. Prognoza meteo pentru lunile mai, iunie și iulie 2018

“În municipiul Constanţa, zonele cele mai afectate au fost: Intrarea Primăverii, strada Cercetaş Alexandru Buzatu, strada Frunzelor, Aleea Hortensiei, strada Arcului, strada Maramureş şi Ion Vodă, dar şi staţiunea Mamaia, în zona ‘La butoaie’.

În Eforie Nord reclamaţiile au vizat străzile Violetei şi Alexandru Lăpuşneanu iar în oraşul Techirghiol, o femeie a rămas blocată în maşina cuprinsă de ape în sensul giratoriu din centrul localităţii” – informează RAJA S.A.

În toate zonele în care au fost sesizate acumulări mari de ape pe în intersecţii sau pe carosabil ori în gospodării, compania de apă a mobilizat utilaje mecanice pentru evacuarea apei.

Te-ar putea interesa și: Prognoza meteo pe două săptămâni: Vremea 7 – 20 mai 2018. Ploi însemnate și răcire a temperaturii!

Vremea 7 – 20 mai 2018. Administrația Națională de Meterologie anunță o vreme relativ caldă pentru această perioadă va caracteriza următoarele două săptămâni (7 – 20 mai). Cu toate aceastea, probabilitatea de apariţie a ploilor de scurtă durată rămâne ridicată, în special spre finalul acestei săptămâni.

De asemenea, ploile pot apărea şi după data de 15 mai, în majoritatea regiunilor.

Iată cum va fi vremea 7 – 20 mai în toate regiunile țării:

În Banat, temperatura aerului va marca o uşoară scădere la începutul intervalului, aşa încât, în ziua de 8 mai, la nivelul regiunii vor fi maxime în jur de 24 de grade şi minime de 10 – 12 grade. Citește continuarea AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *