Connect with us
INUNDATII IN MOLDOVA. 2 persoane luate de potop

Știri

INUNDATII IN MOLDOVA. 2 persoane luate de potop

Moldova se confrunta cu inundatii istorice. Doua persoane au decedat luate de viitura in Vrancea si Bacau si alte zeci de familii nu mai stiu unde sa fuga din calea potopului.

Doi oameni au murit aseara in localitatea bacauna Livezi si in comuna Ruginesti din Vrancea. Raul Trotus si-a facut de cap in judetele Bacau si Covasna. Codul rosu de inundatii emis ieri de meteorologi este valabil si astazi pana la ora 18:00 si s-ar putea sa fie prelungit daca prognoza meteo continua sa fie la fel de rea.

Judetele afectate ieri de codul portocaliu de ploi, Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Botosani si Suceava continua sa fie sub alerta meteorologica. Ploile vor avea caracter torential in continuare si se vor depasi pana la 50 de litri pe metru patrat, mai ales in zonele de depresiune, deal si munte.

ULTIMA ORA. Cod rosu de inundatii

Vremea in weekend. Prognoza meteo 3-5 iunie 2016

Un barbat de 70 de ani a murit in timp ce mergea cu bicicleta. Batranul din comuna vranceana Ruginesti a fost luat de apa, iar trupul neinsufletit al acestuia a fost gasit sub un podet. Numai in judetul Vrancea exista 11 localitati afectate de potop.

Un alt barbat, in varsta de 41 de ani, a murit in comuna Livezi in timp ce incerca sa treaca o punte spre locuinta sa. Meteorologii au emis un cod galben de ploi si pentru judetele Harghita, Covasna, Arges, Dambovita, Prahova, Galati si Buzau.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top