Connect with us

Știri

INVENTIA MILENIULUI. Uite ce a putut realiza un roman

Romanii sunt printre cei mai inventivi oameni, iar asta o spun realizarile celebre facute la noi. Acum, un tanar din Deva a uimit pe toti cu o masina facuta din piese de Lego.

Raul Oaida are o mare pasiune: piesele Lego, pe care le pune cap la cap, cu scopul de a crea diferite obiecte. In urma cu doi ani, acesta realiza cea mai tare inventie din lume si anume prima masina din piese Lego motorizata.

Inca de pe atunci, romanul nu era multumit doar sa construiasca bolidul din peste 500.000 de bucati, asa ca s-a gandit sa mearga mai departe. Astfel, acesta a incheiat o colaborare cu Steve Sammartino din Australia si au inceput sa ceara finantari pe retelele de socializare, spunandu-le celor care doresc sa bage bani in constructia lor ca investitia nu va fi in zadar.

Dupa ce constructia masinii a fost un succes, cei doi le-au marturisit tuturor cum au ajuns sa construiasca motorizarea automobilului din plastic. Se pare ca aceasta este asigurata de un mecanism cu 256 de cilindri, realizat tot din celebrele piese Lego, sistem ce este pus in miscare cu ajutorul a doua butelii cu aer comprimat. Chiar daca viteza maxima de 35 de kilometri la ora nu este prea tentanta pentru amatorii de viteza, aceasta este una enorma, tinand cont de materialele folosite la constructia masinii.

La cat de uimitoare este invetia, nici nu este de mirare ca videoclipul de prezentare a inregistrat aproape 7 milioane de vizualizari, iar oamenii au numai cuvinte de lauda la adresa tanarului din Deva.

INVENTIA MILENIULUI. Uite ce a putut realiza un roman

Sursa foto prosport.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top