Connect with us
Ioan Gyuri Pascu ar putea fi deshumat la cererea procurorilor

Știri

Update: Procurorii spun că nu se pune problema ca Ioan Gyuri Pascu să fie deshumat

Dezvăluiri șocante despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Ieri au continuat audierile în cazul morții actorului. În fața magistraților au ajuns doi dintre medicii de pe ambulanțele care au ajuns la locuința lui Ioan Gyuri Pascu în noaptea în care a murit.

Update 14 octombrie, ora 13:27: „Urmeaza ca medicii legisti sa finalizeze acest raport medico-legal si sa ne dea concluziile lor. Nu se pune problema in acest moment de nicio exhumare. Am vazut ca este o reactie a unui avocat fara niciun fel de legatura. E exclusa aceasta varianta.

Daca e nevoie de alte detalii suplimentare in raportul de expertiza, ei (medicii legisti – n.red.) oricum au la dispozitie toate probele. Au prelevat la momentul efectuarii autopsiei tot ceea ce aveau nevoie pentru a raspunde la intrebarile noastre. Nu se pune problema de exhumare in aceasta cauza”, a declarat procurorul Adrian Tarlea pentru ziare.com.

Mai mult, potrivit libertatea.ro seria audierilor va continua și toți medicii de pe cele trei ambulanțe care au ajuns acasă la actor în noaptea fatidică. Cu toții trebuie să dea explicații despre modul în care au intervenit.

Ioan Gyuri Pascu ar putea fi deshumat la cererea procurorilor

Cunoscutul avocat Artin Sarchizian a explicat că în cazul morților suspecte, procurorii au dreptul să ceară deshumarea cadavrelor.

”Este foarte posibil ca în acest caz procurorii să ceară o expertiză medicală luând în considerare raportul de necropsie sau deshumare, dacă există indicii cu privire la o moarte violentă, și aici nu ma refer la acte de violență neapărat, ci la alte cauze care nu ar fi naturale. Familia chiar dacă nu este de acord nu se poate împotrivi unui astfel de demers legal atâta timp cât anchetatorul are îndoieli cu privire la temeinicia concluziilor raportului medical inițial”, a declarat avocatul Artin Sarchizian pentru libertatea.ro.

De ce este considerată suspectă moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Potrivit legii, două dintre situațiile în care o moarte este considerată suspectă sunt atunci când este pusă în legătură cu defecte de aplicare a asistenței medicale sau când decesul a survenit la scurt timp sau în același timp cu o intervenție medico-chirurgicală, disgnostică sau terapeutică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top