Connect with us
Ioan Gyuri Pascu era ultimul supraviețuitor din familie. Toate rudele sale au murit de tinere

Știri

Ioan Gyuri Pascu era ultimul supraviețuitor din familie. Toate rudele sale au murit de tinere

Durere mare pentru apropiații, dar și admiratorii lui Ioan Gyuri Pascu. Artistul a murit în această dimineață în urma unui stor cardio-respirator. Ioan Gyuri Pascu a murit la vârsta de doar 55 de ani.

Actorul era ultimul supraviețuitor din familia sa. Toți ceilalți membri s-au stins în jurul vârstei de 60 de ani.

Tatăl său, fost inginer în construcții a murit de tânăr, la 57 ani, la fel și soția sa, mama lui Ioan. Sora artistului a murit în urmă cu doi ani, la Cluj, la 58 de ani. Singurul din familie care a trăit mai mult a fost fratele muzicianului, care s-a stins în Germania, la 67 de ani! În urmă cu doar două săptămâni, la Agnita, orașul unde s-a născut și a copilărit Gyuri, a trecut în neființă și Florica, ultima mătușă a lui Ioan Gyuri Pascu, potrivit libertatea.

În martie 2010, după un mariaj ce a durat 17 ani, Ioan Gyuri Pascu şi Dana au semnat desfacerea căsătoriei la Judecătoria sectorului 3. Gyuri Pascu şi scriitoarea Daniela Marin s-au căsătorit în 1993. Şi-au deschis împreună prima casă de discuri independenţă din ţară, “Import Service Tempo”, iar din banii câştigaţi şi-au ridicat o vilă cochetă estimată la 350.000 de euro. După divorţ, artistul a decis să se mute cu chirie, lăsând vila pe mâinile fiicei şi ale fostei sale soţii.

„Am greşit mult, aş schimba chiar chestia asta cu posesivitatea. O controlam fără să-mi dau seama cu telefoane şi aş fi vrut o comunicare mai deschisă când erau momentele de criză„, declara actorul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top