Connect with us
Ioan Neculaie a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Codlea

Știri

Ioan Neculaie a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Codlea

Omul de afaceri brașovean, Ioan Neculaie, a fost eliberat condiționat miercuri de către magistraţii Tribunalului Braşov. Aceștia au dispus, printr-o decizie definitivă, eliberarea condiţionatăîn dosarul în care a fost condamnat anul trecut la doi ani de închisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

„Magistraţii au dispus miercuri eliberarea condiţionată a lui Ioan Neculaie, fiind respinsă contestaţia Ministerului Public. Decizia este definitivă”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Tribunalului Braşov, judecătoarea Gabriela Ciolacu.

Ioan Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017 după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat la doi ani de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. El a fost reţinut la Vama Giurgiu, apoi transferat la Penitenciarul Codlea unde a executat o parte din pedeapsă.

Te-ar putea interesa și: Ioan Becali va fi eliberat din închisoare! Decizia este definitivă

Ioan Becali va fi eliberat din închisoare. Judecătorii de la Tribunalul Ialomița au decis acest lucru și au respins contestația procurorilor anticorupție la prima decizie de eliberare condiționată.

Cât despre Cristi Borcea, magistrații Judecătoriei sectorului 4 au rămas în pronunțare. Decizia nu va fi definitivă în ceea ce îl privește pe fostul acționar de la Dinamo.

Magistrații Tribunalului Ialomița au decis definitiv miercuri ca fostul impresar Ioan Becali să fie eliberat condiționat din închisoare.

Tribunalul a respins astfel o contestație a DNA şi a mentinut decizia de eliberare dată pe 5 martie de Judecătoria Slobozia.

Citește și: Giovanni Becali a fost operat de urgenta

Ioan Becali avea de executat un rest de pedeapsa din condamnarea de 7 ani şi 4 luni inchisoare primită pentru mituirea fostei judecatoare Geanina Terceanu.

Citește și: Cristi Borcea așteaptă marea veste! Magistrații pot decide eliberarea condiționată

Pe 4 martie 2014, Ioan Becali fusese condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Doarul Transferurilor”. A fost eliberat condiționat pe 14 septembrie 2016.

În dosarul „Mită pentru judecătoare”, Victor Becali a primit 5 ani și 8 luni, judecătoarea Geanina Terceanu a primit 7 ani pentru luare de mită, iar Cristi Borcea a fost achitat. Frații Giovanni și Ioan Becali au fost acuzați că i-au dat fostei judecătoare Gianina Terceanu 220.000 de euro, în tranșe, din aprilie 2009 până în mai 2012, pentru a-i scoate nevinovați în „Dosarul Transferurilor”.

Foto: Hepta.ro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top