Connect with us
Ioana Ginghină, mesaj cu subînţeles despre despărţirea de Alexandru Papadopol. „M-a trădat”

Știri

Ioana Ginghină, mesaj cu subînţeles despre despărţirea de Alexandru Papadopol. „M-a trădat”

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au despărţit de patru luni şi chiar dacă cei doi nu au confirmat în mod oficial, apropiaţii şi vecinii au vorbit despre separarea îndrăgiţilor actori.

În plus, chiar dacă nu a vorbit cu subiect şi predicat, Ioana Ginghină nu s-a ferit să recunoască în mediul online că are o problemă personală de de un an de zile. De asemenea, actriţa a ţinut chiar să dedice un text pe blogul personal surorii sale, despre care povesteşte că îi este alături în această perioadă grea.

Citește și: Ioana Ginghină, mesaj cu subînţeles despre despărţirea de Alexandru Papadopol. „M-a trădat”

Aşadar, ţinând cont de informaţia apărută astăzi lucrurile încep să se lege, iar Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au luat-o pe drumuri separate.

„Sunt mândră că sunt o femeie independenta! Însă această independeța este o sabie cu două tăișuri… căci sunt de aproximativ un an de zile într-o mare problemã personală și iată că super puterea mea “ independența” m-a trădat în acest caz și m-am trezit că nu pot face față singură acestor probleme, deci nu mă pot descurca singură în orice circumstanță.

Citește și: Horoscop vară 2019: Zodiile care se îmbogățesc vara asta

Dar uite că asta e problema, chiar nu mă pot descurca singură în orice situație. Adică poate aș putea, dar nu vreau. Nu vreau să “călătoresc” singură în această viață. Am nevoie de niște oameni dragi pe lângă mine, în compania cărora să mă simt în siguranță.

Am nevoie de sprijinul acestor oameni, care îmi întind mâna în vremuri grele, mă înveselesc când sunt tristă, îmi oferă dragoste când am nevoie de ea și mă sprijină atunci când sunt gata, gata să cad. Așa că în ciuda independenței mele feroce vorbesc cu sora mea aproape în fiecare zi”, a scris Ioana Ginghină pe blog.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top