Connect with us

Știri

Ioana Tufaru, CU LACRIMI IN OCHI dupa nasterea prematura: „Mi-ar fi placut sa vina doamna doctor sa spuna…”

Ioana Tufaru rupe tacerea! Fiica regretatei Anda Calugareanu a facut marturisiri in premiera la Teo Show, in direct din spitalul unde a nascut.

In presa au aparut o serie de speculatii cu referire la starea de sanatate a bebelusului Ioanei Tufaru, dat fiind ca aceasta a nascut prematur iar ultimele luni din viata ei nu au fost deloc usoare: manca din gunoaie, dormea sub cerul liber si indura frigul pana intr-o zi cand omul de afaceri George Becali i-a oferit un acoperis deasupra capului.

„Mi-ar fi placut sa vina doamna doctor sa spuna care sunt cauzele reale ale nasterii premature”, a declarat Ioana Tufaru la Teo SHOW. Aceasta sustine ca bebelusul ei este in afara oricarui pericol si ca in doar zece zile ar putea sa il ia acasa.

Ioana Tufaru a avut o replica si pentru cei care o acuza ca nu ii place sa munceasca: „Am lucrat aproape un an de zile la o florarie din Stefan cel Mare. Am terminat o scoala profesionala si am diploma ca lucrator in domeniul tricotajului.

Am lucrat pe masini de tricotat, insa dupa 1996 aceasta meserie, meseria mea nu mai exista. Nu puteam lucra pentru ca aveam peste 200 de kilograme”, a spus cu lacrimi in ochi Ioana Tufaru.

„Acum copilul respira normal si, in zece zile, plecam cu bebelusul acasa”, a inchis vedeta.

Sursa foto: Captura Kanal D

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top