Connect with us
Dragos Tudorache. ministru de Interne

Știri

Iohannis a semnat decretul de numire a lui Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Dragos Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne, care va depune juramantul la ora 16.00, la Palatul Cotroceni, informeaza News.ro.

Citeste si: Dacian Ciolos: Dragos Tudorache este propunerea mea la Ministerul de Interne

Citeste si: Paul Gheorghiu, seful de Cabinet al lui Ciolos, a fost numit sef al Cancelariei, in locul lui Tudorache

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul prin care ia act de demisia lui Petre Toba din functia de Ministru al Afacerilor Interne; decretul pentru revocarea lui Ioan-Dragos Tudorache din functia de sef al Cancelariei Primului-Ministru; decretul pentru numirea lui Ioan-Dragos Tudorache in functia de Ministru al Afacerilor Interne si decretul pentru numirea lui Paul Gheorghiu in functia de sef al Cancelariei Primului-Ministru.

Ceremonia de depunere a juramantului de investitura va avea loc miercuri, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia prezidentiala.

Seful Cancelariei prim-ministrului, Dragos Tudorache, a fost propus, marti, de premierul Dacian Ciolos sa ocupe postul de ministru de Interne, in locul lui Petre Toba, pana la finalul mandatului Cabinetului, a anuntat seful Executivului, care a precizat ca Tudorache nu se va implica in politica, pentru a garanta „echidistanta” in organizarea alegerilor.

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, marti, ca inlocuitorul lui Dragos Tudorache, propus ca ministru de Interne, este Paul Gheorghiu, care in prezent este seful de cabinet al prim-ministrului.

”La Cancelarie, in locul dansului (Dragos Tudorache – n.r.) pentru perioada care mai ramane de 4 luni de zile m-am gandit sa-l propune pe domnul Paul Gheorghiu care este in momentul de fata seful meu de Cabinet, care cunoaste mersul lucrurilor la Cancelarie, este cunoscut de toti ministri si cred ca va face fata acestei sarcini pana la sfarsitul mandatului”, a declarat premierul Dacian Ciolos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top