Connect with us
Ionela Prodan, înmormântată. Cine a venit să o conducă pe ultimul drum pe artistă. Momente emoționante

Știri

Ionela Prodan, înmormântată. Cine a venit să o conducă pe ultimul drum pe artistă. Momente emoționante

Ionela Prodan a fost înmormântată astăzi la cimitirul Bellu din București. Foarte mulți oameni obișnuiți, dar și zeci de artiști au venit să își ia rămas bun de la cântăreața de muzică populară.

Elena Merișoreanu, cea care i-a fost poate cea mai apropiată prietenă, a fost printre primele care a vorbit cu jurnaliștii veniți la cimitir să asiste la înmormântarea Ionelei Prodan.

”Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească! Ea nu a murit. Trăiește prin tot ce a lăsat, prinm dragostea ei. În ultimii ani în care a cântat, ea nu a luat niciun ban”, a mărturisit Elena Merișoreanu.

În timpul slujbei de înmormântare, oficiată de opt preoți, a interpretat un cântec de despărțire și Elisabeta Ticuță. După acest moment, presa a ieșit din capelă, în interior rămânând doar familia.

Înmormântarea Ionelei Prodan, joi, la cimitirul Bellu. Gestul emoționant al artiștilor de muzică populară

Totodată, Mărioara Man Gheorghe, mama Elenei Gheorghe, a interpretat o doină de jale, care a făcut-o pe Anamaria să plângă.

”Nu are importanță când mori, când te îmbolnăvești, săptămâna sau data când. Are importanță cum mori pentru că acolo unde este inima ta acolo va fi și comoara ta.”, a spus Gigi Becali, care a fost și el prezent la tristul eveniment.

Silviu Prigoană a fost printre primii care au venit la înmormântare.

Pe coroana funerară pe care a adus-o în memoria Ionelei Prodan, Silviu Prigoană a scris „Regrete eterne”.  Vizibil afectat, omul de afaceri a ținut să vină mai devreme, pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatei artiste.

Oana Roman a venit și ea la eveniment, îmbrăcată toată în negru și cu ochelari de soare la ochi. Vedeta pare vizibil afectată de pierderea cântăreței de muzică populară, dar îi pare rău și pentru prietena ei, Anamaria, care și-a pierdut mama.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top