Connect with us
Iphone 7 va fi lansat azi

Știri

Iphone 7 si 7 Plus au fost lansate. Ce pret au cele doua modele. FOTO si VIDEO. Cand sunt disponibile in Romania

Iphone 7 si Iphone 7 plus au fost lansate, astazi, 7 septembrie, marcand cel mai asteptat eveniment din 2016 pentru pasionatii de gadgeturi. Iata cele mai importante detalii despre cele doua smartphone-uri de la Apple.

Update 8 septembrie: Noul iPhone 7 va ajunge in Romania pe 23 septembrie si va costa incepand cu 649 de euro.

Update, 21.52: Un Iphone 7 va costa de la 649 de dolari si va fi disponibil in variantele de 32, 128 si 256 gb. Iphone 7 plus este disponibil in aceleasi variante si va avea un pret de pornire de 769 de dolari. Produsele se lanseaza pe 9 septembrie in SUA, China si Marea Britanie, ca precomanda, urmand sa fie disponibile in Romania dupa doua saptamani.

iOS 10 va fi disponibil din 13 septembrie.

telefoane-iphone

 

Update, 21.46: Iphone 7 este telefonul Apple cu cea mai lunga durata de viata a bateriei. Iata specificatiile tehnice ale celor doua modele de smartphone!

 

iphone-7

Iphone7

7-plus

& plus

Update, 21.29: Cele doua smartphone-uri nu au mufa jack pentru casti. Apple va lansa un adaptor pentru castile clasice, pentru a face trecerea la cablul lightining, care va fi inclus in pachet. In schimb, acestea vor avea AirPods, casti wireless care se conecteaza la smarthwatch.
airpods

Update, 21.20: Iphone 7 va beneficia de un display imbunatatit.

display

Update, 21.10: Camera de la Iphone 7 are stabilizator optic nou, lentile care ofera o luminozitate mai buna, sensor de 12 megapixeli, blitzul are 4 leduri si procesor de imagine. iPhone 7 Plus are doua camere foto, iPhone 7 are o singura camera.  7 Plus are o lentila Wide si una telephoto. Este capabil sa faca zoom optic 2X.
camera-iphone-7

camera-iphone-7

Update, ora 21.06: Iphone 7 va fi disponibil in culorile: negru (Black si Jet Black) argintiu, auriu si roz perlat. Butonul de „Home” va fi mult mai rezistent si poate fi folosit in mai multe scopuri. Noul smartphone este rezistent la praf si apa.

iphone-7-design

Update, 21.00: Primele imagini cu Iphone 7! Tim Cook spune ca este cel mai bun pe care l-a creeat compania si ca are un design superb!

i77

Update, 20.56:  Tim Cook a inceput sa vorbeasca despre Iphone, noul model va fi lansat din minut in minut! CEO-ul Apple anunta ca smartphonurile companiei au fost vandute in peste un miliard de exemplare. Se vorbeste si despre iOS 10.

iphone-7-os-10

Update, 20.53: Apple Watch Series 2 vine si cu un corp din ceramica alba. Dispozitivul este recomandat celor care vor sa faca sport.

apple-watch-series2

Update, 20.39: A fost lansat noul smartwathc, Apple Watch Series 2, care este rezistent la apa si cu care se poate inota fara probleme.

watch-series-2

Update, ora 20.27: Nicio vorba despre Iphone 7 pana acum. Tim Cook isi continua prezentarea, discutand despre Apple Watch. Totodata, a fost facut anuntul potrivit caruia Pokemon Go va fi disponibil si pe acest dispozitiv.

tim-cook-apple-watch

Update, 20.24: Site-ul The Verge anunta ca noul Iphone este rezistent la apa si a publicat prima fotografie cu dispozitivul.

i7

Update, 20.18: Tim Cook vorbeste despre ConnectED un program de invatare care functioneaza in SUA, cu ajutorul Apple.

Update, 20.10: Tim Cook vorbeste despre progresul facut de AppStore si de Apple Music. Conform CEO-ului gigantului american, Iphone si Ipad au devenit cele mai utilizate dispozitive de gaming. Cu aceasta ocazie, el i-a dat cuvantul creatorului de jocuri al Nintendo Shigeru Miyamoto, care a anuntat lansarea jocului Super Mario Run pe iOS.

smario

Update, 20.00: Ceremonia de lansare Iphone 7 a inceput. Tim Cook directorul companiei Apple si-a inceput prezentarea.

tim-cook

Lansarea Iphone 7 poate fi urmarita aici!

Citeste si: Telefoanele Samsung Galaxy Note 7 ar putea fi retrase de pe piata

Citeste si: Vodafone lanseaza Supernet 4G: Viteza mai mare de internet si cea mai buna experienta de video HD pe mobil

Update 15:30: Reprezentantii Apple au scapat o greseala pe site, care confirma cateva zvonuri legate de cel mai nou smartphone Iphsone 7 si 7 Plus. Mai exact este vorba de accesoriile pentru telefonul. Castile puse pe site folosesc portul lightning, confirmandu-se inca o data ca iPhone 7 va veni fara jack de 3.5mm. Reprezentantii Apple au sters accesoriile de pe site, insa nu inainte ca utilizatorii sa faca print screen la pagina.

sursa foto: stirileprotv.ro

sursa foto: stirileprotv.ro

Cand se lanseaza Iphone 7 si 7 Plus si cum poate fi urmarit evenimentul

Iphone 7 si Iphone 7 Plus se lanseaza, astazi, 7 septembrie, iar evenimentul de lansare poate fi urmarit AICI.

Lansarea live video va putea fi urmarita de catre posesorii de iPhone, iPod, iPad cu iOS 7 sau mai nou, prin browserul Safari, de posesorii de Mac cu OS X V10.8.5 sau mai nou, si de catre posesorii de Apple TV.

Pe modelul vechi de achizitionare a unui nou smartphone, Iphone 7 va putea fi precomandat la marii retaileri Orange, Vodafone si Telekom in perioada urmatoare dupa lansare.

De asemenea, Orange scria pe site-ul oficial, inca din luna martie, ca „noul iPhone va integra un sistem dual-camera si va renunta la dungile albe orizontale de pe spatele carcasei.”

Ce se stie de Iphone 7, inainte de lansare

Inainte de lansare au aparut detalii cu privire la aspectul noului smartphone Iphone 7. Mai exact, este vorba de Iphone 7 Plus 7, care poate filma 4K la 60 de cadre pe secunda, capacitate pe care alte gadget-uri nu se pot lauda. In plus, din punct de vedere estetic, Iphone 7 nu va fi foarte diferit fata de Iphone 6.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu vor avea mufa jack pentru casti. In schimb, sunetul va fi redat in casti prin intermediul mufei Lightning sau printr-o conexiune Bluetooth. In plus, legat de sunet, difuzorul pentru apeluri ar putea sa se transforme in al doilea difuzor pentru media, ceea ce inseamna ca sunetul va fi stereo.

Un alt detaliu semnificativ cunoscut inainte de lansarea Iphone 7 si 7 Plus este rezistenta acestuia la apa. Potrivit zvonuriloe, noile telefoane vor fi rezistente la stropiri si la scufundari de scurta durata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top