Connect with us
iPhone, subiectul unei investigații în China. Plângeri legate de închiderea spontană smartphone-ului

Știri

iPhone, subiectul unei investigații în China. Plângeri legate de închiderea spontană smartphone-ului

iPhone este subiectul unei investigații în China. Mai multe persoane au depus plângeri cu privire la faptul că modelul iPhone 6 și iPhone 6S se închide spontan, deși bateria nu este consumată.

O asociaţie de protecţie a consumatorilor din China investighează aceste plângeri legate de smartphone-ul iPhone. Închiderea telefonului spontan, deși bateria nu s-a consumat, este problema cea mai recentă întâmpinată de Apple. De precizat este faptul că în China vânzările au încetinit.

Este vorba de modelele iPhone 6 și iPhone 6s. Asociația Consumatorilot din China au anunțat că mai mulți utilizatori s-au plâns de aceeași problemă. Mai exat, telefonul se închide deși bateria este încărcată în proporție de 50%. În plus, telefoanele se deschid abia după ce sunt conectate la priză.

Deși reprezentanții companiei Apple au fost contactați, aceștia nu au dorit să comenteze.

Vânzările Apple în China au început însă să încetinească. Urmarea este a concurenţei tot mai mari din partea producătorilor locali.

Veniturile obţinute de Apple în regiunea Greater China, care include Hong Kong şi Taiwan, au scăzut cu 17% în anul fiscal încheiat în septembrie, după o creştere de 84% în anul precedent.

În iunie, biroul municipal pentru proprietate intelectuală din Beijing a interzis vânzările de aparate iPhone 6 şi iPhone 6s, într-un caz referitor la brevete. Interdicţia nu a fost aplicată pentru că Apple a făcut apel.

Citește și: iPhone 7 este în stoc! Cât costa și de unde-l poți cumpăra

Citește și: Compania Apple, obligata de Comisia Europeana la plata unei taxe suplimentare de 13 miliarde de euro

În aprilie, guvernul chinez a închis magazinul online pentru cărţi al Apple şi serviciul de filme, pentru că nu respectau reglementările locale în domeniul media.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top