Connect with us

Știri

Ironie fără margini! Cu ce se ocupă iubitul Iuliei, tânăra de 23 de ani care a murit la Paris, înainte de a fi cerută de soție

Iulia Bodea Andreea, tânăra de 23 de ani din Gilău care și-a găsit sfarșitul la Paris, se afla într-o excursie romantică alături de iubitul ei Andrei Răzvan, cel care urma să o ceară în căsătorie în capitala Franței.

Aparent, tânăra își dorea o fotografie mai specială și în încercarea de a o obține a căzut de la o înălțime de peste 10 metri și a decedat.

Trupul ei a fost repatriat și ieri a fost condusă pe ultimul drum. Apropiaţii fetei povestesc că tânăra era plecată cu iubitul ei la Paris, acolo unde el şi-ar fi propus să o ceară în căsătorie.

În timpul unei plimbări, tânăra l-a rugat să îi facă o poză de pe o clădire din zona Trocadero, de unde se vede Turnul Eiffel, iar atunci s-a produs tragedia. Nu se știe exact cum, dar a căzut în gol de la peste 10 metri înălțime, scrie stirileprotv.ro.

Trupul fetei a fost adus în ţară, iar familia a înmormântat-o duminică în localitatea natală – Gilău, din judeţul Cluj. Zeci de rude şi prieteni care au cunoscut-o au venit să îi spună un ultim „rămas bun”.

Andrei Răzvan, iubitul Iuliei Bodea are o firma care de câțiva ani se ocupa cu repatrierea romanilor decedați. 

„Misiunea noastră este aceea de a fi alături de cei care pierd pe cineva dragi și doresc să aducă un ultim omagiu deosebit persoanei decedate.

Compania noastră oferă servicii funerare și de repatriere în cele mai avantajoase condiții de preț și timp. Investim activ și constant în profesionalismul echipei noastre pentru a asigura toată gama de servicii de repatriere și articole funerare la cele mai înalte standarde.

Agenția de pompe funebre Andreas vine în sprijinul familiei îndoliate preluând întreaga sarcina a organizării înhumării”, se arata in descrierea firmei Andreas, pe care o deține iubitul Iuliei Bodea.

Scrie ziardecluj.ro.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top