Connect with us
Orban: Vom asigura plata somajului tehnic

Știri

Isterie în România, autoritățile vor să închidă mall-urile și magazinele mari

Comitetul pentru stituații de urgență discută închiderea mall-urilor, la locurilor de joacă, dar și a magazinelor mari partial. În Hypermaketuri vor avea acces doar părinții, conform unor surse HUFF.

Teama este că odată cu închiderea școlilor din toată România pentru o săptămână, părinții se vor duce cu copiii la mall sau locurile de joacă.

De asemenea se discută și limitarea pasagerilor care intră la metrou.

Scolile au fost închise 7 zile cu posibilitate de prelungire

Este oficial: se închid școlile! Autoritățile au decis să închidă școlile începând cu ziua de miercuri, 11 martie. Această măsură a fost luată în urma răspândirii cu rapiditate a ultimului tip de virus. În acest mod se dorește diminuarea riscului de răspândire a coronavirusului și protejarea copiilor, în special.

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a decis marți închiderea tuturor școlilor din România vreme de o săptămână, începând de miercuri, 11 martie, cu posibilitatea de prelungire a măsurii, au declarat surse oficiale pentru G4Media.ro.
Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top