Connect with us

Știri

Iti este ascultat telefonul? Uite cum poti afla!

Vedem tot mai multi oameni ale caror convorbiri le-au fost ascultate si intregistrate. Crezi ca te afli printre ei? Iata cateva semne ca esti urmarit de serviciile secrete.

Un indiciu care ne poate duce cu gandul ca cineva ne asculta convorbirile telefonice este descarcarea rapida a bateriei. Daca nu ai avut probleme pana acum cu epuizarea bateriei, ori cu supraincalzirea telefonului atunci cand sunam pe cineva, ar trebui sa ne alegem cu grija cuvintele, caci este posibil sa mai fie si altcineva pe linie.

Multe persoane aud zgomote ciudate sau fosnaituri atunci cand vorbesc la telefon cu cineva, chiar daca niciunul dintre interlocutori nu produce acele sunete. Drept urmare, sa fie altcineva, despre care nu stim ca e pe fir, care le produce?

Un alt indiciu care ne duce cu gandul ca telefonul ne este urmarit il reprezinta gasirea unor operatori necunoscuti in momentul in care incercam sa ne conectam la o retea. In plus, este posibil ca in acel moment sa ne apara un cod format din mai multe cifre, lucru care poate insemna ca mobilul nostru a intrat in atentia serviciului de informatie.

Nu de putine ori vedem cum ecranul telefonului mobil se aprinde fara motiv. Eroare de soft, sau telefonul pus sub urmarire? Care varianta sa fie mai plauzibila?

sursa foto wolbbaltimore.newsone.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top