Connect with us

Știri

Iulia Albu a fost operata

Iulia Albu, pe masa de operatie! S-a dus la prima ora la spital ca sa se interneze! Fashion-editorul nu vrea sa spuna nimanui care e problema care necesita o interventie medicala.

Iulia Albu a fost surprinsa luni dimineata, la intrarea unei clinici din Capitala. Imbracata bine, in “ton” cu vremea, fashion editorul a intrat in imobil si parea destul de debusolata.

Vedeta Kanal D avea o programare pentru o interventie, conform apropiatilor ei, asa ca s-a prezentat de la prima ora la spital. Numai ca, surpriza! La cateva zeci de minute, Iulia a parasit clinica.

“Iulia s-a prezentat dimineata la clinica, conform programarii, la o interventie. Ea trebuia sa se interneze, de aceea s-a dus la prima ora. Numai ca medicul a trimis-o acasa pentru ca era racita cobza. Nu putea sa-i faca analize si interventie daca ea este racita. S-a amanat interventia pentru cand va scapa Iulia de raceala”, sustin apropiatii fashion editorului, care nu stiu insa exact ce problema are Iulia de e nevoie de o interventie medicala.

Citeste pe Wowbiz

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top