Connect with us

Știri

Iuliana Luciu demisioneaza de la Antena 1

Iuliana Luciu, sora Nicoletei Luciu, si-a anuntat demisia de la Antena 1.

Dupa patru ani de televiziune, Iuliana Luciu si-a luat adio de la Antena 1, acolo unde era asistenta tv la emisiunea “Acces direct”, prezentata de Simona Gherghe. Se pare ca sora mai mica a Nicoletei Luciu ar fi luat aceasta decizie deoarece isi doreste sa joace in filme.

Inainte de a-si anunta demisia, Iuliana Luciu a postat pe Facebook urmatorul mesaj:

„Cand un om alege sa nu vorbeasca despre anumite aspecte ale vietii lui, nu inseamna ca se ascunde, ci ca pur si simplu are tot dreptul din lume la intimitate. A fi persoana publica nu inseamna sa lasi pe toata lumea sa-ti cotrobaie prin viata. Nu am pe constiinta lucruri imorale- nu m-am prostituat, nu am umblat cu barbati insurati si mi-am construit relatiile pe dragoste.

Muncesc de la 18 ani si am avut zile mai bune si zile mai rele. Daca vreti sa stiti daca sunt sau nu cu X persoana e strict problema voastra, nu ma puteti obliga sa vorbesc despre asta daca eu nu vreau! In schimb, daca „surse din anturajul meu” afirma ca umblu cu o masina de 70 000 de euro, facand referiri mai mult sau mai putin jignitoare cu privire la salariului meu, tin sa informez „sursele” ca ma folosesc de o masina veche de 6 ani, care valoreaza maxim 12 000 de euro”, a scris Iuliana Luciu.

CITESTE SI: Sora Nicoletei Luciu, Iuliana, iubita unui celebru milionar roman! Vezi despre cine e vorba!

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top