Connect with us
Iuliana Roibu a murit la 41 de ani. O boală cruntă i-a curmat zilele

Știri

Iuliana Roibu a murit la 41 de ani. O boală cruntă i-a curmat zilele

Fosta jurnalistă Iuliana Roibu a murit după lupta cu o boală cruntă, la doar 41 de ani. Vestea cumplită a fost confirmată chiar de familia acesteia pe o rețea de socializare. Roibu a lucrat în presă pentru Evenimentul Zilei, Bussines Magazin, PRO TV și Financial Times, pe domeniul economic, coform paginademedia.ro.

Iuliana Roibu a murit, după o luptă grea cu o boală cruntă

Iuliana Roibu era președinta Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten, un mesaj a fost postat și pagina de Facebook a asociației.

Iuliana Roibu a murit la 41 de ani

Iuliana Roibu a murit la 41 de ani

Dragii noștri,

Cu mare durere în suflet vă anunțăm că președinta Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten, un om deosebit, un lider extraordinar și o prietenă minunată, doamna Iuliana Roibu Bonoiu, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Rămânem cu un imens gol în suflet pentru că am pierdut un om extraordinar de puternic, o vizionară, omul care a avut un imens impact în viețile noastre, care ne-a adus împreună și care ne-a dat încrederea că putem schimba lumea pentru copiii noștri, dar și pentru alții ca ei.

Iuliana a fost mereu cea care ne-a provocat să ne depășim limitele, ne-a încurajat și motivat să facem planuri și proiecte care ne tăiau respirația. Iuliana a condus zi de zi activitatea noastră și ne-a făcut să dăm ce puteam mai bun în munca pe care am desfășurat-o la Asociație.

Iuliana și-a dorit ca fiecare actiune a noastră să aducă un zâmbet pe chipul unui copil celiac sau al unui adult. Noi rămânem în urmă să continuăm misiunea ei.

Astăzi, inimile noastre sunt grele, pierderea este imensă.

Suntem alături de familie și de cei dragi, într-o zi atât de tristă.

Drum lin, om minunat! Îți mulțumim că ne-ai atins viețile.

Iuliana va fi înmormântată pe 12 ianuarie 2021 la Cimitirul Belu din București.

Continue Reading
You may also like...

Marian Dumitrescu este jurnalist de 4 ani, a lucrat in televiziune la Realitatea TV, Antena 3 si Romania TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top