Connect with us
Jaf armat la o bancă din Cluj

Știri

Jaf armat la o bancă din Cluj

Jar armat la o unitate CEC Bank. Eveneimentul s-a produs pe CEC Bank în Mărăști, în cursul zilei de joi, chiar după furtună. Un bărbat a intrat înarmat, nu se știe încă cert dacă avea un pistol sau nu, a amenințat să i se dea banii, dar a fost refuzat.

Potrivit declarațiilor făcute de poliție bărbatul a fugit. ”Bărbatul a fugit și acum este urmărit”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Apelul la 112 a fost inregistrat puțin după ora 15:00.

”În jurul orei 15:10, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol.

Bărbatul ar fi fost refuzat, motiv pentru a părăsit incinta băncii în fugă.

În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită. Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză.

Jaf armat la o bancă din Cluj. Atacatorul a fugit

Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului.

Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului.

Semnalmente:

– vârstă aproximativă 20-25 de ani
– constituţie atletică
– purta îmbrăcăminte de culoare închisă şi ochelari de soare

Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie”. Conform descrierii, bărbatul are circa 20-25 de ani, constituţie atletică şi purta îmbrăcăminte de culoare închisă şi ochelari de soare.

Citește și Jaf ca în filme la o benzinărie din Lugoj. Hoții au dat lovitura cu ajutorul unui angajat

Acesta este al doilea jaf din ulimele zile. În cursul zilei de luni, 18 iunie, un bprbat mascat a jefuit sucursala Băncii Transilvania din Dâmbu Rotund, fugind cu 20.000 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top