Connect with us
Jandarm găsit spânzurat în pădure. Bărbatul fusese în Afghanistan

Știri

Jandarm găsit spânzurat în pădure. Bărbatul fusese în Afghanistan

Un bărbat care era dat dispărut de câteva zile de familie a fost găsit spânzurat, marţi, într-o pădure din apropierea localităţii Galicea.

„În pădurea din apropierea comunei Galicea a fost găsit, spânzurat, un bărbat. Poliţia face cercetări la faţa locului”, a spus Dăscălete.

Pădurea în care a fost găsit spânzurat se află la mică distanță de casa socrilor săi. Acesta locuia cu soția care l-a dat dispărut la poliție încă de duminică dimineața.

Potrivit presei locale, bărbatul găsit spânzurat este un ofiţer din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi care a participat la o misiune în Afganistan, în urma căreia a fost decorat. Bărbatul era cunoscut ca un jandarm de excepție și nu se știe exact motivul pentru care a făcut acest gest.

Știre asemănătoare:

Crimă în Goranu, județul Vâlcea. Și-a ucis iubita, apoi a îngropat-o într-o pădure

O crimă cumplită a avut loc în Goranu, județul Vâlcea. O tânără în vârstă  de 19 ani, din judeţul Vâlcea, ar fi fost ucisă şi apoi îngropată într-o pădure, în zona Goranu. Suspectul a fost identificat de anchetatori şi condus la audieri.

„Corpul unei fete de 19 ani a fost găsit într-o pădure, lângă Râmnicu Vâlcea, şi a fost ridicat, miercuri dimineaţa, de o echipă de la Medicina Legală. Suspectul a fost prins şi va fi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Din primele date, se pare că el ar fi lovit-o şi apoi ar fi îngropat-o în pădure, în zona Goranu”, a spus Sandra Dăscălete,purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Cercetările în acest caz au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Citește și: Crimă în Brăila. Un pensionar și-a ucis colegul de cameră, într-un cămin de pensionari

Citește și: Crimă în Mureș! Doi tineri au fost găsiți decedați într-o gospodărie. Ce au descoperit anchetatorii

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top