Connect with us

Știri

Jandarmul care s-a omorât, gest incredibil. Ce a făcut cu câteva minute înainte să se sinucidă

Gest bizar al jandarmului din Teleorman care s-a împuşcat în cap, noaptea trecută, chiar în sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman.

Subofiţerul Cătălin Predescu, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit într-o baltă de sânge, în această dimineaţă, de colegii lui.

Potrivit reprezentanţilor IJJ Teleorman, totul s-a întâmplat puţin înainte de miezul nopţii, chiar înainte ca subofiţerul să intre în serviciu.

Căsătorit şi cu un copil, subofiţerul Cătălin Predescu, era din Turnu Măgurele, însă locuia în Alexandria.

Cei care au observat că nu mai are cont pe cunoscuta rețea de socializare nu s-au gândit nicio clipă că acesta își pregătește moartea.

În vârstă de 41 de ani, Cătălin Predescu s-a sinucis noaptea trecută

Gestul său a fost făcut chiar în sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman. Trupul fără viață al jandarmului a fost găsit într-o baltă de sânge de colegii săi în această dimineaţă.

Potrivit colegilor, Predescu era unul dintre jandarmii cu vechime şi rezultate bune, fiind avansat în grad de termen.

Înainte de a-şi pune capăt zilelor, subofiţerul Cătălin Predescu a făcut un gest cel puţin bizar. Şi-a şters contul de Facebook.

Potrivit reprezentanţilor IJJ Teleorman, jandarmul era apt psihologic şi a fost testat ultima oară în aprilie 2017.

Poliţiştii criminalişti din cadrul IPJ Teleorman au deschis o anchetă, cercetările fiind coordonate de un procuror militar.

Citeşte şi De ce a murit medicul de la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală. Ce spun de la ITM

Un medic anestezist în vârstă de 38 de ani a murit la serviciu, la Spitalul Sfântul Ioan din Bucureşti. Era deja de 24 de ore la datorie când l-au găsit colegii lui.

Acesta era epuizat, intrase în camera de odihnă pentru doctorii de gardă şi acolo a fost găsit fără suflare.

Medicul intrase în gardă, luni dimineaţa, la ora 8. Şi-a făcut treaba, iar la ora 2 noaptea, a intrat în camera de odihnă.

De atunci, colegii lui nu au mai ştiut absolut nimic despre el, până la 7 dimineaţa, când l-au găsit în stop cardio-respirator. Au încercat să îi ofere primul ajutor, însă eforturile lor au fost în zadar.

Conducerea a securizat spitalul

„Medicul efectua gărzi în cadrul spitalului conform programării lunare (…) În vârstă de 38 de ani, supraponderal, fumător, medicul nu era cunoscut cu patologie asociată”.

Cazul este anchetat atât de către poliţie, cât şi de inspectorii de muncă.

„Astăzi, 06.03.18, am fost anunţaţi de către ISU că în cadrul Spitalului de Urgenţă „Sf. Ioan”, a fost găsită o persoană decedată în cadrul camerei de gardă. Competenţa cercetării în acest caz revine Inspectoratului Teritorial de Muncă”, declară Constantin Bujor, director ITM Bucureşti.

Anchetatorii verifică şi programul medicului, pentru a vedea dacă nu cumva decesul a survenit în urma suprasolicitării. Şi nu exclud, deocamdată, nici ipoteza unei sinucideri. Doar rezultatele autopsiei vor face lumină în acest caz. Medicul care a murit în timpul gărzii era căsătorit şi avea un copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top