Connect with us
Jocelyn Wildenstein, cunoscută drept femeia-pisică, datorită zecilor de operații estetice pe care le-a suferit, a fost arestată.

Știri

Jocelyn Wildenstein, cunoscută drept „femeia-pisică”, a fost arestată

Jocelyn Wildenstein a devenit cunoscută pentru multitudinea de operații estetice suferite. Ea a fost arestată după ce și-a atacat iubitul cu o pereche de foarfece.

Potrivit presei mondene de peste Ocean, Jocelyn Wildenstein a fost arestată după o ceartă cu iubitul ei. Femeia, în vârstă de 76 de ani, este acuzată că și-a zgâriat prietenul și l-a lovit cu o pereche de foarfece în zona pieptului. Pentru a evita un nou atac, bărbatul s-a închis într-un dulap.

Jocelyn Wildenstein, cunoscută pentru zecile de operații estetice

Jocelyn Wildenstein, fosta soție a miliardarului Alec Wildenstein, este extrem de bogată. Ea a cheltuit peste 4 milioane de dolari pe operații estetice. Totul, pentru a arăta mai mult ca felinele sălbatice exotice pe care ea ale admiră.

Din cauza acestui hobby, Jocelyn a fost de multe ori poreclită „Femeia Pisică” în presă. În 1999 a dCa parte a înţelegerii sale de divorț în 1999 cu Alec, judecătorul a decis că Jocelyn nu are voie ca din pensia alimentară primită de la Alec să mai facă alte operaţii estetice.

Câteva dintre intervenţiile chirurgicale pe care le-a făcut Jocelyn Wildenstein: alungirea ochilor, lifting facial, implanturi în buze, implanturi în obraz, implant în bărbie, implanturi mamare, liposuctie, lifting frunte şi multe multe altele.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top