Connect with us

Știri

Jocul ascuns din Facebook Messenger. Ce trebuie sa faci ca sa ai acces la el

Sigur nu stiai asta! Mai nou, aplicatia Facebook Messenger ascunde un mic secret. Prin apasarea unor taste iese la iveala un joc care ar putea fi interesant pentru multi dintre utilizatori: sahul. Iata ce trebuie sa faci!

Poti porni acum in orice moment un joc de sah pe Facebook Messenger, prin simpla trimitere a unui mesaj. Este de ajuns sa trimiteti mesajul „@fbchess play” catre un prieten din lista, iar o tabla de sah va aparea in conversatie.

Joc Facebook

De aici, mutarile pot fi facute prin trimiterea unor mesaje in formatul „@fbchess [comanda]”, intr-un mod nu foarte diferit de sah prin posta.

Lista completa de comenzi de care dispune acest joc poate fi afisata prin comanda „@fbchess help”, unde pot fi gasite explicatii cu lux de amanunte. Din pacate insa, aceasta versiune de sah nu poate primi comenzi prin intermediul unui touchscreen, noteaza Daily Mail, citat de go4it.ro.

Partea cea mai buna este ca nu trebuie sa fii obligatoriu in aplicatia de mobil pentru a juca. Jocul poate fi accesat chiar si in browser, in orice fereastra obisnuita de chat de pe facebook.com, cat si pe messenger.com. Cu toate ca modul de joc poate fi greoi la inceput, fiind necesara tastarea textului @fbchess inainte de orice mutare, pe mobil va aparea o scurtatura dupa tastarea caracterului „@”, pentru a usura acest proces.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top