Știri

Jucătorii Naționalei, jefuiți în Kazahstan înainte de meci

Jucătorii echipei naționale au devenit victimele hoților, în Kazahstan! Aceștia au fost deposedați de bani și obiecte din camerele de hotel. Jucătorii echipei Naționale se află la Astana pentru meciul cu Kazahstan din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Potrivit Dolce Sport, 12 fotbalişti au fost păgubiţi, printre aceştia numărându-se Bogdan Stancu, Andrei Prepeliţă şi Alexandru Chipciu. Jucătorii reclamă că li s-au furat sume între 50 şi 300 de euro, iar unul din masori s-a plâns că a rămas fără o tabletă.

Partida Kazahstan – România, din etapa a treia a Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, se va disputa astăzi, de la ora 19.00, la Astana, fiind transmisă în direct de TVR.

Gigi Becali a declarat că cel mai probabil cei vinovați sunt angajații hotelului.

„Depinde de angajați. Să-i batem și să rămână hoții lor cu banii. Dumnezeu când se întâmplă asta aduce și o mângâiere. Sper diseară să aducă mângâiere. Se mai întâmplă să fie prădați 2-3, dar dacă e vorba de toată echipa probabil că vor fi prinși hoíi. Cine altcineva să fie, probabil angajații hotelului!”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More