Connect with us
Jucu de Mijloc: Rămăşiţe umane, găsite pe un drum comunal

Știri

Jucu de Mijloc: Rămăşiţe umane, găsite pe un drum comunal

Caz înfiorător în comuna Jucu de Mijloc. Au fost găsite rămăşiţe umane, iar după verificarea zonei, oamenii legii au descoperit şi alte fragmente osoase. Poliţiştii fac apel la populaţie pentru identificarea unei persoane decedate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, marţi, poliţiştii nu au reuşit identificarea cadavrului, nefiind găsite acte de identitate sau alte documente care să ducă la stabilirea identităţii.

„Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi, duminică, prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că au fost găsite rămăşiţe umane pe un drum comunal din localitatea Jucu de Mijloc. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei rurale, însoţiţi de specialişti criminalişti, pentru a a efectua investigaţii.

Astfel, au fost descoperite fragmente umane, în stare avansată de putrefacţie, pe drumul comunal, în dreptul unui teren arabil, la o distanţă de circa 200 de metri faţă de DN1C şi trecerea la nivel cu cale ferată”, se arată în documentul citat.

Citește și: Un tânăr din Cluj s-a electrocutat, în timp ce își făcea duș

Ce descoperire au făcut oamenii legii

Oamenii legii au verificat zona şi la o distanţă de aproximativ 20 de metri de locul unde au fost găsite rămăşiţele, au fost descoperite alte fragmente osoase.

Potrivit comunicatului, nu s-a reuşit, însă, identificarea cadavrului, deoarece nu au fost găsite acte de identitate sau alte documente care să ducă la stabilirea identităţii, astfel că poliţiştii fac apel la cetăţenii care pot oferi informaţii care să ducă la identificarea persoanei, să apeleze serviciul unic 112.

Poliţiştii au precizat că au fost găsite articole de îmbrăcăminte precum pantofi negri cu şiret, tip gheată, şosete albe, pantaloni de culoare maro, tip salopetă, cu şnur la brâu şi buzunare laterale, bluză de corp de culoare mov, cămaşă albă cu dungi albastre, pulover din material textil de culoare albă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top