Connect with us
Judecătoare amenințată pentru ce a scris pe Facebook: „Democrația a murit”

Știri

Judecătoare amenințată pentru ce a scris pe Facebook: „Democrația a murit”

Judecătoarea Mădălina Afrăsinie a vorbit, miercuri, în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, despre amenințările pe care le-a primit după ce a scris mai multe mesaje pe contul său de Facebook opiniile sale.

Judecătoarea a explicat de ce a menționat că „democrația a murit odată cu nerespectarea Constituției.

„Ne pretindem a fi un stat democrat. Într-un stat democrat, Constituția este Biblia statului. În momentul în care nu mai respectăm, da, putem spune că democrația a murit”.

Citește și: Judecătoarea Elena Burlan-Pușcaș de la Tribunalul București este acuzată de luare de mită

Mai mult, Mădălina Afrăsinie spune că după ce a postat pe Facebook mai multe mesaje, a primit numeroase amenințări de la oameni care nu o cunosc.

„Nu m-am așteptat în condițiile în care atunci când am avut ceva de spus nu am avut o problemă în a scrie pe Facebook. Dar am fost surprinsă de mesajele de ură, de jignire, în condițiile în care niciuna dintre persoanele care mi-au adresat asemenea insulte nu m-au văzut în viața lor. Stau și mă întreb pentru ce au murit copiii aceea în 89. Libertatea de expresie cred că este singurul lucru bun care ne-a mai rămas după decembrie 89. Mesajul pe care eu l-am postat a fost din perspectiva unui profesionist al dreptului”, a spus Mădălina Afrăsinie.

Mai mult decât atât, aceasta și-a închis pagina de socializare după ce a primit amenințările.

Te-ar putea interesa și: Fostele judecătoare Viorica Dinu și Antonela Costache, condamnate la 7 ani cu executare, respectiv 6 ani cu executare

Fosta judecătoare Viorica Dinu a fost condamnată miercuri de ÎCCJ la şapte ani de închisoare cu executare, iar Antonela Costache la 6 ani de închisoare.

Ele erau acuzate de DNA pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă, fiind cercetate printre altele că au cerut 150.000 de euro pentru eliberarea din arest a lui Dinel Staicu.

Decizia este definitivă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top