Connect with us
Jurnalistul Răzvan Voican a murit la vârsta de 39 de ani

Știri

Jurnalistul Răzvan Voican a murit la vârsta de 39 de ani

Jurnalistul Răzvan Voican a murit la vârsta de 39 de ani. El lucra de 14 ani la Ziarul Financiar. Răzvan Voican a murit din cauza unei grave afecțiuni.

Răzvan Voican a urmat Facultatea de Relații Economice Internaționale și în timpul studenției s-a angajat la Ziarul Financiar.

Ziarul Financiar, mesaj de condoleanțe

„Ziarul Financiar a aniversat în această săptămâna majoratul, în cei optsprezece ani reuşind să construiască unul dintre cele mai bune branduri din România. Nu ar fi ajuns aici dacă fondatorul, jurnaliştii şi cititorii nu ar fi crezut în el şi în puterea de a construi de la zero un brand românesc.

O caramidă din această construcţie a fost pusă de Răzvan Voican, fostul redactor-şef adjunct care şi-a dat 14 ani din viaţă pentru a face din Ziarul Financiar ceea ce este astăzi.

El a venit la Ziarul Financiar în anul 2000, când încă era student la ASE- Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, mai mult din curiozitate, fiind „tras” către cel mai frumos job din lume de către colegul lui de facultate Sorin Pâslaru, actualul redactor şef al ZF.

Între timp Răzvan a ajuns unul dintre cei mai valoroşi jurnalişti şi oameni ai Ziarului Financiar. Cu Răzvan am construit creşterea, dar am traversat şi criza. El a scris mii de articole poziţionând Ziarul Financiar în lumea bancară şi macroeconomică.

Cu umorul lui sec şi inteligent, cu energie şi determinare şi-a construit un nume în piaţă şi în rândul citiorilor. Şi-a respectat interlocutorii şi sursele, şi-a respectat profesia unde a ajuns dintr-o întâmplare în anul 2000. Această profesie care înseamnă mai mult decât a fi jurnalist i s-a potrivit ca o manuşă.

Plecarea lui de la ZF, la mijlocul anului 2014, a însemnat o pierdere pentru Ziarul Financiar, dar şi pentru piaţa bancară şi macroeconomică din România, o pierdere mai mare decât ne-am dat noi seama.

Pentru tot ce a făcut, Ziarul Financiar îi mulţumeşte.”, este articolul publicat de Ziarul Financiar în memoria lui Răzvan Voican.

Sursa foto: Ziarul Financiar

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top