Connect with us

Știri

Justin Bieber, in centrul unui nou SCANDAL! Vezi ce a facut cantaretul la un concert din Norvegia VIDEO

Celebrul cantaret canadian Justin Bieber si-a scandalizat fanii veniti sa-l vada la un concert din Oslo, dupa ce a pus capat brusc show-ului.

Justin Bieber a apucat sa cante doar o singura piesa, dupa care s-a suparat pentru ca fanii din fata scenei l-au stropit cu apa, entuziasmati  de posibilitatea de a-l vedea in persoana. Bieber a intrerupt si a anulat show-ul spre stupoarea fanilor care platisera bani grei pentru a fi prezenti la concert. Cantaretul a interpretat doar o singura piesa, hit-ul care l-a facut cunoscut, „Baby”.

Supararea lui Justin Bieber a fost filmata de zeci de fani prezenti la spectacol. El a incercat sa calmeze spiritele insa nu a reusit, moment in care a spus: „Ok, asta e! S-a terminat. Nu mai tin acest concert”.

Bieber a plecat rapid din Norvegia, tara în care este extrem de popular, dar a postat pe Instagram un mesaj în care si-a cerut iertare si a încercat sa explice ce l-a determinat sa ia decizia care a lasat zeci de mii de fani cu ochii în lacrimi. „Din pacate, a fost o saptamana dificila pentru mine, cu zile foarte lungi, lipsite de somn. În niciun caz nu am dorit sa par rautacios, dar am ales sa îmi opresc show-ul pentru ca oamenii din primele randuri nu voiau sa înteleaga. Nu întotdeauna fac lucrurile asa cum ar trebui, dar sunt si eu un om si fac tot ce pot pentru a deveni mai bun. Din nefericire, alte persoane au avut de suferit din acest motiv, ca si mine. Îmi pare rau pentru persoanele din spatele salii, îmi pare rau pentru aceia pe care i-am dezamagit”, a spus artistul.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top