Connect with us

Știri

Kanye West a descoperit sensul vietii la dentist

Kanye West a descoperit sensul vietii intr-o banal vizita la dentist. In timp ce mediul stomatolog ii facea anestezie, Kanye si-a raspuns mai multor intrebari despre viata, avand brusc o serie de revelatii.

„Eram in cabinetul stomatologului si mi s-a pus oxid nitric, moment in care am inceput sa ma relaxez. Cred ca aceasta este versiunea calatoriei mele pe care a avut-o Steve Jobs (fondatorul Apple) cand a luat LSD. Am avut un gand: ‘Care este sensul vietii?’, si atunci mi-a venit si raspunsul – sa o impart cu cei din jur. ‘Care este cheia fericirii?’ Tocmai fericirea insasi. ‘Ce iubesti cu adevarat in viata asta?’ – atunci cand ii ofer ceva cuiva. ‘Ar trebui sa primesc ceva in schimb?’ – Nu”, s-a confesat Kanye West pentru revista Paper, aceeasi pe care sotia acestuia, Kim Kardashian, aparea nud pe coperta in urma cu cateva luni.
kanye west 01
Kanye West a marturisit ca este crestin si ca aceasta credinta l-a ajutat mult sa faca numai lucruri armonioase pana in prezent. In momentul in care anestezia era spre sfarsite si medicul ii curata dintii, acesta se gandea ca poate ar fi bine ca lumea sa il tina minte, dupa care a rectificat dandu-si seama ca nu e relevant daca lumea il va tine minte sau nu in lumea asta. „Cand mi-am revenit din anestezie, am avut o cu totul alta atitudine fata de tot”, isi aminteste Kanye West.
kanye west 02

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top