Connect with us

Știri

Katy Perry incearca sa cumpere o biserica!

Ce ai mai putea face daca esti tanara, frumoasa, bogata si pe deasupra ai o cariera de succes? Pai, ai putea sa cumperi o manastire, de exemplu. Asa, cum vrea sa faca Katy Perry!

Inca din luna Iulie, Katy Perry este la cutite cu niste biete maicute. Motivul? Artista isi doreste se cumpere o fosta manastire din Los Feliz. Logic, nu?

Katy Perry a vrut sa cumpere intreaga proprietate de 14.5 milioane cu bani cash (cred ca ii tinea sub saltea), insa planurile i-au fost zdruncinate atunci cand maicutele de la Imaculata Inima a Sfintei Marii au pus piciorul in prag, contrariate de aceasta cerere.

Una din maici a facut o cercetare asupra faimoasei cantarete si nu a parut deloc impresionata de show-ul de la Super Bowl, cand a „dansat” in jurul lui Lenny Kravitz si a cantat despre faptul ca uneori pupa fete. Sa-i fie rusine!

Cu toate acestea, Katy Perry inca isi doreste manastirea care ofera priveliste spre LA. Mai mult, aceasta voia sa achizitioneze imobilul de acum trei ani si sa il transforme in locuinta pentru mama si bunica ei.

Insa reputatia nu a prea ajutat-o pe artista. In plus, aceasta a intarziat la prima ei intalnire cu maicutele. Colac peste pupaza, slujitoarele Domnului isi aveau temele facute, asa ca au intrebat despre un interviu in care Katy a mentionat ca si-a vandut sufletul diavolului. Desi le-a asigurat ca era o gluma, maicutele nu au fost impresionate, nici de incercarile de a le convinge de bunele intentii, nici de tatuajul pe care scrie „Iisus”.

Desi maicutele isi doresc sa vanda proprietatea unui dezvoltator comercial, Arhiepiscopia vrea ca detinatoarea imobilului sa fie cantareata. Legea nu este clara si nu se stie cine detine cu adevarat biserica, maicutele sau Arhiepiscopia. Desi slujitoarele Domnului au fost date afara de pe proprietate acum cativa ani, Arhiepiscopia ar fi oferit proprietatea unor preoti acuzati de molestare. Dar surorile se tin puternice si striga sus si tare ca proprietatea este a lor.

Razboiul continua si Sora Catherine Rose Holzman a oferit un interviu:

„Katy Perry reprezinta tot ceea ce noi credem a fi mana necuratului. Ar fi un pacat sa vindem biserica ei. Doar faptul ca a spus ca si-a vandut sufletul diavolului este in contradictie cu principiile si valorile noastre. Daca ar trebui sa vindem imobilul lui Katy Perry, ar fi ca si cum am fi obligate sa incalcam juramantul canonic catre Biserica Catolica.”

Mai mult, maicutele vor sa mearga la Vatican: ” Vom merge la Roma. Nu ne dam batute. Abia am inceput sa ne incalzim”, au asigurat slujitoarele Domnului.

Este interesant de urmarit cazul, mai ales ca maicutele sunt pornite sa il implice pe Papa in acesta increngatura. Femeile considera ca proprietatea reprezinta un pamant sacru, in care nu are ce cauta un star pop imbracat saracacios!

Sursa foto celebspics.org

Sursa foto celebspics.org

Sursa foto deathandtaxesmag.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top