Connect with us
Kaufland are vești bune pentru cumpărători: livrare la domiciliu în 11 orașe noi

Știri

Kaufland are vești bune pentru cumpărători: livrare la domiciliu în 11 orașe noi

Clienții Kaufland au parte de vești bune în plină pandemie. Dacă până acum și-au făcut cumpărăturile mai mult online, cumpărăturile de mâncare și alimente nu sunt mereu posibile online. Totuși Kaufland vine în susținerea celor care nu vor să își mai riște sănătatea ieșind din casă, oferindu-le livrare la domiciliu. 11 noi orașe pe harta livrărilor Kaufland.

Kaufland are vești bune pentru cumpărători: livrare la domiciliu în 11 orașe noi

Kaufland își extinde rețeaua națională odată cu livrările la domiciliu pentru persoanele în vârstă sau care au dizabilități. Costurile de livrare sunt suportate de Kaufland.

Există orașe în care serviciul de livrare la domiciliu pus la dispoziție de Kaufland și Glovo este singurul disponibil în contextul pandemiei. Există deja 25 orașe în care clienții vor putea comanda având livrare la domiciliu folosind aplicația digitală Glovo.

Clienții au la dispoziție 2.000 de produse din care să comande, pot plăti prin cardul bancar sau cash la livrare. Persoanele în vârstă sau care suferă de dizabilități, pot apela la linia telefonică dedicată. De asemenea, acestea vor beneficia de achitarea cu numerar a produselor pentru a le ajuta.

„Cele 25 de orașe sunt: București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad, Ploiești, Oradea, Brăila, Galați, Pitești, precum și Râmnicu Vâlcea, Focșani, Bacău, Piatra Neamț, Buzău, Slatina, Deva, Alba-Iulia, Târgu-Mureș, Baia Mare și Satu Mare, nou introduse în rețea,” conform Capital.ro.

În cazul persoanelor vârstnice sau care suferă de dizabilități care nu pot merge la cumpărături, Kaufland va suporta costurile de livrare. Tot pentru aceștia plata se va face la livrare în numerar pentru a-i ajuta.

Comenzile vor putea fi plasate la o distanță de maxim 6 km de magazinele Kaufland din apropierea locuinței, pentru maxim 25 de kg și a sumei de 250 lei per comandă.

Echipele Kaufland și curierii Glovo lucrează în colaborare cu voluntarii Fundației Regale Margareta a României pentru a onora comenzile în aceeași zi. Numărul de telefon la care pot fi plasate comenzile este 0720.00.95.95 (tarif normal), apelabil în intervalele luni-sâmbătă: 08:30-20:00 și duminică: 08:30-19:00.  

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top