Connect with us
Keanu Reeves, erou pentru pasagerii unei curse aeriene care a aterizat de urgență

Știri

Keanu Reeves, erou pentru pasagerii unei curse aeriene care a aterizat de urgență

Keanu Reeves a fost, recent, un adevărat erou pentru pasagerii unei curse aeriene, se arată într-un articol al USA Today. Actorul, în vârstă de 54 de ani, se afla sâmbătă, 23 martie, la bordul unui zbor de linie, din San Francisco spre Los Angeles, când avionul a fost nevoit sa aterizeze de urgență. Conform relatărilor fanilor săi de la fața locului, acesta și-a păstrat calmul și a luat inițiativă.

Printre cei prezenți în acel moment se alfa și Brian Rea, colaborator al New York Times, care a surprins într-un story pe Instagram discuțiile dintre actor și un reprezentant al companiei aeriene, precum și cu ceilalți pasageri aflați la bordul aeronavei, încercând să găsească o modalitate de a ajunge rapid și sigur la destinație.

Astfel, înregistrările video îl surprind pe Keanu după aterizarea forțată, într-un autocar, în drum spre Burbank, alături de pasagerii cursei cărora le citește lucruri amuzante și mai puțin cunoscute despre acest oraș, pe un fundal sonor ce include o piesă din anii 60, intitulată „It’s such a pretty world today” (în traducere liberă – „Lumea este atât de frumoasă astăzi”).

În ciuda agitației cauzate de incident, actorul a găsit timp și pentru a se fotografia cu fanii prezenți la fața locului.

Se pare că motivul devierii zborului a fost o problemă mecanică iar avionul a aterizat în siguranță, fără incidente, conform relatărilor unui reprezentant al companiei SkyWest, ce operează în favoarea altor companii aeriene, în cazul de față, United Express, scrie fricadezbor.ro.

FOTO: Hepta

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top