Connect with us

Știri

Kelly Osbourne urmeaza exemplul Angelinei Jolie

Vedeta de televiziune, fiica celebrului rocker Ozzy Osbourne, a declarat ca este predispusa la cancer, asa ca vrea sa faca o operatie de extirpare a ovarelor, la fel cum a procedat si actrita Angelina Jolie.

Kelly Osbourne a fost invitata in cadrul unui show tv din America, unde se discuta despre decizia curajoasa a lui Angelina Jolie de a-si extirpa preventiv ovarele, pentru a nu dezvolta o forma de cancer. In acel moment, starul tv a dezvaluit ca si in organismul ei exista o mutatie genetica, fapt ce o predispune la cancer, asa ca vrea si ea sa faca acelasi tip de operatie.

„Mama ne-a obligat pe toti sa facem testele genetice, dupa ce a descoperit ca ea are acea gena, din cauza careia si-a facut o mastectomie dubla”, a declarat kelly Osbourne.

Vedeta de 30 de ani a mai adaugat: „Sunt 100% de acord cu acest tip de operatie. Stiu ca la un moment dat va trebuie sa fac si eu aceasta operatie, pentru ca, daca voi avea copii, imi voi dori sa fiu sanatoasa si sa pot sa ii cresc. Imi doresc sa fiu alaturi de ei si sa ii sprijin in orice fel voi putea.”

Kelly Osbourne a laudat decizia vedetei de la Hollywood, care a decis sa faca, preventiv, o operatie de extirpare a ovarelor. „Acesta este un lucru important si o laud pe Angelina Jolie pentru faptul ca a atras atentia acestui lucru. Acum, multi oameni vor merge sa se testeze si ei.”

Chiar daca nici Kelly si nici mama sa, Sharon Osbourne, nu au avut cancer mamar sau ovarian, cea din urma a fost diagnosticata cu o forma de cancer la colon in 2002. Dupa doua interventii chirurgicale, Sharon a facut o serie de teste care a aratat ca aceasta este purtatoarea genei BRCA1, la fel ca si Angelina Jolie. In urma acestui diagnostic, sotia lui Ozzy Osbourne a optat pentru o dubla masectomie.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top