Connect with us
Președintele Klaus Iohannis a anunțat ce se va întâmpla săptămâna viitoare. Este legat chiar de salariile românilor!

Știri

Klaus Iohannis a făcut anunțul legat de SALARIILE românilor! Se întâmplă chiar săptămâna viitoare!

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații pe tema controversatei legi a salarizării unitare. Șeful statului, care s-a aflat la Berlin, a anunțat că va lua o decizie privind promulgarea acestei legi săptămâna viitoare, când se va îndeplini termenul constituțional.

„O să vă spun săptămâna viitoare (ce decizie am luat – n.r.), când se împlineşte termenul de promulgare”, a spus preşedintele, răspunzând unei întrebări legate de intenţiile sale în privind Legii salarizării care a fost trimisă de căte Parlament pentru promulgare.

Legea salarizării, adoptată săptămâna trecută de Parlament, a ajuns la Palatul Cotroceni pentru promulgare şi se află „în atenţia” preşedintelui Klaus Iohannis, a afirmat, pe 13 mai, purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

„În momentul acesta pot să vă spun doar că legea salarizării se află în analiză şi când preşedintele va finaliza această analiză va anunţa ce decizie a luat”, a spus ea.

Dobrovolschi a repetat afirmaţiile lui Iohannis, că preşedintele îşi doreşte o „analiză foarte clară, obiectivă, foarte bună”. Legea salarizării unitare a creat proteste din partea mai multor categorii de bugetari. Profesorii și angajații din administrația publică se numără printre cei mai nemulțumiți de această inițiativă legislativă.

Citește și: Merkel și Iohannis au bătut palma – Ce le-au pregătit românilor

Citește și: Premierul a aruncat BOMBA! Ce se întâmplă cu adevărat cu salariile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top